REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie maistą ir jo poveikį Jūsų organizmams, ir skoniui, bičiuliai ;)...

Kas įtakoja spermos skonį? Kokie produktai gadina jos skonį ir kurie maisto produktai pagerina spermą? Turbūt bent kartą esi uždavęs sau panašų klausimą...

REKLAMA
REKLAMA

Aš padirbėjau šia tema ir suradau daug įdomios informacijos kuria labai noriu su Jumis pasidalinti. Kas propaguoja oralinį seksą ir, pvz., jo moteris niekaip negali pakęsti spermos skonio, ras čia vertingų patarimų, galinčių labai teigiamai įtakoti jo lytinį gyvenimą.

REKLAMA

ĮŽANGA

Pradėsiu nuo visiems... Ne, ne visiems vis dėlto žinomo mito apie ananasus. Sakoma, kad vyro, kuris suvalgė ananasą bent prieš 3 val. iki mylėjimosi oraliniu būdu, sperma tampa skanesnė... Na, ar Jūs girdėjote taip kalbančius žmones? Mmmm? Apskritai, ar esate gidėję apie tai, kaip ir kokie maisto produktai gerina/blogina spermos skonį? Kalbėdamas šia tema aš remsiuos tik faktais ir... emmm... išbandytais metodais. Tad jei susidomėjote, galime pradėti...

REKLAMA
REKLAMA

Ananasai – skanu ir sveika

Spermos skonis

Vyrai, Jūsų moteris sako „fuj“ po to, kai patenkina Jus oraliniu būdu? Moterys, Jūs norite padaryti TAI savo širdies draugui, bet jo spermos skonis Jums nepriimtinas? Jeigu tą nepriimtinumą skatina tik skonis, o ne psichologija, ANANASAI JUS IŠGELBĖS! Ir aš tikrai užtikrintai sakau tai Jums...

Pateiksiu Jums sąrašą kasdienių produktų, kurie gadina/gerina spermos skonį ir keletą patarimų:

Gadina spermos skonį: šparagai, vištiena, česnakai ir svogūnai – ypatingai, pieno produktai, raudona mėsa, brokoliai, žiediniai kopūstai, riebus maistas, aštrūs prieskoniai/maistas, kava, šokoladas, jūros gėrybės...Alkoholis ir rūkymas taip pat labai gadina spermos skonį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gerina spermos skonį: Ananasai (geriausia vartoti šviežius), slyvos, mango, nektarinai, apelsinai, citrinos, laimai (žaliosios citrinos), petražolės, kalendra, mėta, šaltmėtė, vynuogės bei žalioji arbata, saldainiai (ne šokoladiniai), obuolių sultys.

Na štai, produktų, kuriuos nuolat vartojame, sąrašas yra, tad dabar patys pagalvokite, ką valgote/geriate prieš oralinį seksą. Stipriausią poveikį, remiantis mano patirtim, daro ananasai ir citrinos bei obuoliai – daug rūgšties turintys vaisiai.

Keli patarimai Jums:

Jeigu jūs jaučiate, kad artėja ta akimirka, kai Jūs padarysite/patirsite TAI, pasidarykite kartu (minimum 3 val. iki „starto“) vaisių salotų. Tikrai labai skanu, linksma ir sveika, tik nenaudokite jokių jogurtų salotų užpilui pagaminti! Jogurtas – pieno produktas. Jeigu naudojate pagrinde rūgštesnius vaisius ir Jums nėra labai skanu juos valgyti vienus, pilkit sirupą salotoms pagardinti arba medų.

Rekomenduoju tiesiog sumaišyti ananaso gabaliukus, obuoliukus, apelsinus, mango vaisių gabaliukus ir t.t. Žmonės, vaisių salotų gaminimas, valgymas – viena puikiausių galimybių flirtuoti, užsiminti kad norite padaryti/patirti kai ką egzotiškesnio nei „misionieriaus“ pozą... Šiek tiek išradingumo +vaisių salotos = smagūs nuotykiai abiem ;)... IŠBANDYKITE PATYS!

REKLAMA

Keli žodeliai pabaigai:

Na, o apie higieną aš manau nereikia pasakoti. Tad, vyrai, pasirūpinkite, kad Jūsų „ananasisnis skanėstas" nebūtų paslėptas už subtropinės floros, kur gali net ir fauna atsirasti.

Kalbant paprasčiau: pasirūpinkite, kad būtų gražu ir skanu. Vargu, ar Jūs sutiktumėt suvalgyti pačius skaniausius pasaulyje ledus, jei būtų pasibaigęs jų galiojimas arba jie būtų netinkamai paruošti/saugomi. Pateikiant bet kokį gaminį, produktą, paslaugą, viskas turi atrodyti estetiškai... Na, pagavot kampą? Šaunuoliai.

Linkiu visiems SKANAUS bei geros nuotaikos :)... Iki, vyrukai ir merginos, ir gerbkit gamtą už tai, kad ji taip mumis rūpinasi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų