REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad vokiečių „Daimler AG“ ir britų ikonos „Aston Martin“ investuotojai tyliai derasi. Kaip pranešė „Financial Times“, kompanijų atstovai nagrinėja bendradarbiavimo galimybę.

REKLAMA
REKLAMA

Šis bendradarbiavimas būtų naudingas abiems pusėms. „Daimler AG“ tikisi, kad britų patirtis gaminant aristokratiškus automobilius padės taisant „Maybach“ reikalus. Juk šią markę vokiečiai jau buvo nusiteikę likviduoti. Čia „Aston Martin“ nesnaudė- laikraštis „Auto Zeitung“ teigia, kad britai vokiečiams jau parodė naujos kartos „Maybach“ projektą. Manoma, kad šis projektas dėl britų „know-how“ leis sumažinti „Maybach“ kainą.

REKLAMA

„Maybach“ vokiečiai jau buvo nusiteikę likviduoti. Gamintojų nuotr.„Maybach“ vokiečiai jau buvo nusiteikę likviduoti. Gamintojų nuotr.

Jei sandėris įvyks, „Aston Martin“ irgi turės naudos. Britai gautų galimybę naudotis vokiečių variklių gamybos ir  visų ratų pavaros technologijomis. Vokiečių visų ratų pavara „Aston Martin“ leistų atgaivinti kažkada pristatytą ir jau pamirštą „Lagonda“ vardą.

Koncepcinis „Lagonda“ parodytas Ženevoje dar 2009 kovą. Tačiau tuomet „Aston Martin“ dar neturėjo minčių, kur gauti šiam automobiliui visų ratų pavarą. Gamintojų nuotr.Koncepcinis „Lagonda“ parodytas Ženevoje dar 2009 kovą. Tačiau tuomet „Aston Martin“ dar neturėjo minčių, kur gauti šiam automobiliui visų ratų pavarą. Gamintojų nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų