REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakaras „Šok su manimi“ šokėjams buvo ypatingas – kiekviena pora ne tik turėjo parengti komisiją ir projekto žiūrovus sužavėsiantį pasirodymą, bet ir pasirengti ypatingam išbandymui – kiekvienas laidos neprofesionalas turėjo pasiruošti pirmajam šokio egzaminui. Negana to, su projektu šį savaitgalį turėjo atsisveikinti ir viena šokėjų pora.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji į sceną žengė Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. Jie apsikeitė vaidmenimis ir virto Karlsonu bei Frekenbok. Tiesa, Karsono propelerį prisisuko I. Jurgelevičiūtė, o Frekenbok prijuostę užsirito T. Slausgalvis. „Pamačiau Tomuką tai, kadangi pažįstu jo uošvienę, pagalvojau, kad jis pagaliau jai atkeršijo, – juokėsi J. Smoriginas. – O Irma buvo tikras „biezdarius“. Tuo tarpu Editai Daniūtei daugiausiai džiaugsmo sukėlė dirbtinis Irmos-Karlsono pilvukas, kuris „pagaliau ištiesino dainininkės nugarą“.

REKLAMA

Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaitė prisipažino, kad labai jaudinasi dėl pasirodymo, mat šįkart parengė standartinį šokį. Ir iš tiesų – plika akimi buvo matyti, kad R. Rudokas taip jaudinasi, jog net ne visur suspėja kartu su savo partnere. „Negaliu pakęsti komedijinių pasirodymų, nes kažkas kažką pašoko, pavaidino, gal pavyko ne visai, bet atseit taip ir turėjo būti. Ir vakaro tema įvykdyta. Komedija įvyko, cha cha cha“, – kiek piktokai ir ironiškai sakė E. Daniūtė, kurios nesužavėjo R. Rudoko klaidos. Tačiau visų nuostabai J. Smoriginas apgynė šokėjus: „Čia buvo tikras humoras, aš net nesijuokiau. Toks primityvus ir kvailas šokis, bet man jis tikrai patiko.“ Mažiausią balą iškėlė „Telebimbam“ siela Neringa Čereškevičienė: „Ramūnai, kur tu? Man trūko gyvybės, buvai kaip mokinukas“ – pyko ji ir iškėlė viso labo 6 balus.

REKLAMA
REKLAMA

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj pribloškė visus – ir komisiją, ir žiūrovus. Jiedu pasirinko itin lengvą kūrinį, kurį „įgarsino“ pats Jurijus Smoriginas. „Galima būtų duoti „Sidabrinę gervę“ vien už garso takelį“, – pokštavo Vytautas Šapranauskas. „Edita, va, tu trainiojies naktimis po pasaulį, dirbi kaip vergė Izaura, o šlovė va, man nereikia niekur važiuoti – sakė J. Smoriginas. – Vaikai, jau buvo kažkas mano balsą panaudojęs, jūs nukopijavot. Bet aš žavėjausi Donatu, tu tikrai talentingas. Tai nebuvo juokinga, aš žavėjausi tavimi.“ „Mes taip ir nesupratom, dievas patenkintas ar nepatenkintas. Labai pasigailėjau, kad prieš tai parodžiau dešimtukus, nes, pasirodo, galima iš juokingo numerio padaryti gerą dalyką. Tikrai šaunuoliai – sužavėta be galo, be krašto“, – gyrė porą E. Daniūtė. „Pradžioj nesupratau, kodėl neišjungė mikrofono Smoriginui – šokis prasidėjo, o jis dar kalba. Tai buvo tikrai įspūdinga ir originalu“, – sakė Džiugas Siaurusaitis. „Su pavydu didžiausiu žiūrėjome, su meile, bučiuoju, šaunuoliai, pirmyn!“ – negailėjo gerų žodžių Neringa Čereškevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian savo pasirodymui vėl pasirinko rusiškus kūrinius, tačiau tam, kad juoktųsi visi, pasikeitė vaidmenimis. Nedidukė Karina tapo ūsuotu vyru, o aukštaūgis plačiapetis Žilvinas – įspūdingo stoto blondine. „Kai po šio šokio tave išmes iš Seimo, Žilvinai, galėsi nuvažiuot uždarbiaut į Tailandą“ – kvatojo V. Šapranauskas. „Aš noriu pradėt nuo savo žmonos, galima? Dalia, tu pykai ant manęs, kad aš nuogas prieš visą Lietuvą įšokau į baseiną, o čia žmogus, seimūnas, persirengė į moterį! Žilvinai, tu neužpyk, bet tu kaip moteris šoki geriau negu kaip vyras. Pažiūrėkit, kokios kojos, paimtum tokią koją ir suprastum, kas yra tikra moteris“, – kvatojo J. Smoriginas. „Jūs būtumėt tikrai gražus transvestitas, tikrai, pone Žilvinai, – šypsosi E. Daniūtė. – Žilvinas nemoka rumbos žingsnelių moters partijos, valio!“

REKLAMA

Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas tapo medžiotoju ir paukšte. „Žavėjausi Inetos lankstumu. Personažas nebuvo labai toks seksualus ir gražus, tačiau net su šiuo kostiumu ji sugebėjo atrodyti gražiai, elegantiškai. Linijos buvo išlaužtos, bet buvo geros linijos. Ir netgi tu, Deivydai, su šiuo kostiumu ir ūsais, vis tiek atrodai geriau už Jurijų Smoriginą“, – gyrė šokėjus E. Daniūtė. „Buvo labai keista. Lėkštumas įdomesnis ekrane. Man šitos detalės, tos pažastys plaukuotos ir t.t., jos nesuveikė. Tai dramos teatro detalės, o čia – šokio teatras. Jūsų pasirodyme buvo labai daug choreografijos, labai įdomios ir įvairios. Sukūrėt reveransą ir man, ir Editai, o veido mimika, Ineta, buvo nereali. Jūs tikri šaunuoliai, už jus šimtu procentų. Vienas geriausių numerių, nežinau net, ar Donato, ar jūsų geresnis. O tavo papai, Ineta, buvo nerealūs, mes su Džiugu prašom, kad jie visą laiką būtų tokie“, – pokštavo J. Smoriginas.

REKLAMA

Aistis Mickevičius šeštadienio vakarą prisiminė savo seną personažą Vydą, o Viktorija Kunauskaitė tapo vidurinę bebaigiančia mokinuke. „Labai gražiai blizga batai. Gerai, drąsu. Man patiko, gal tik norėjosi daugiau Viktorijos aktorinio išteisinimo – kodėl antroje dalyje pasiūlei tam dziedziukui sušokt?“ – klausė N. Čereškevičienė. „Labai juokingas pasirodymas. Kai pasirodė Aistis ir po to išbėgo Viktorija, išsigandau, ar tik nepasigirs vokiški garsai „Ja, naturlich, das ist fantastisch“. Bet to nepasigirdo. Tas jūsų pensininko šokis – kaip prieš mirtį, ne veltui tuos blizgančius batus užsidėjot, galėsit tiesiai į grabą su jais“, – kvatojo D. Siaurusaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila šeštadienio vakarą nusprendė šokiu parodyti „Šuriko nuotykius“. Sunkiausia šokti iš tiesų buvo Tadui, kuris turėjo pasirodyti susivyniojęs į miegmaišį. „Šiaip juokinga, linksma mintis. Tik kvikstepo tas pagrindinis žingsnis, kurio mokėsi Eglė, taip ir nepavyko“ – nuvargusiu balsu komentavo E. Daniūtė. „Nelabai supratau, kas čia vyko. Gal dėl to, kad Jurijus visada kaltina Tadą, jog jis Eglę užgožia, jis buvo suvyniotas į miegmaišį. Keistas paradoksas, muzika lyg ir linksma, Eglė švyti, o sėdi komisija ir liūdi. Nesupratau nei siužeto, nei Šuriko. Ai, nežinau...“ – nutęsė D. Siaurusaitis. „O man toks klausimas kilo: ar reikia depiliuotis vyrams šokėjams žengiant į sceną? Visą vaidinimą žiūrėjau į Tado kojas ir nežinau, ar man patiko jos ar ne“, – svarstė N. Čereškevičienė. „Tadas įlindo į tą maišą ir viskas, Eglutė tapo bejėgė, nesugebanti pasijuokti iš savęs“ – sakė J. Smoriginas.

REKLAMA

Galiausiais susumavus visus per dvi savaites komisijos šokėjams skirtus balus paaiškėjo, kad pirmauja Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, antroje vietoje – Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas, trečioje – Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian. Paskutinę vietą pagal komisijos skirtus balus pelnė Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis.

Žiūrovai šeštadienio vakarą daugiausia savo balsų skyrė Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian. Antroje vietoje liko Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, trečioje – Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė. Paskutinėje vietoje atsidūrė Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis.

Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad pirmoje vietoje atsidūrė Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj. Antroje vietoje – Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas. Projektą palikti teko Irmai Jurgelevičiūtei ir Tomui Slausgalviui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų