REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milžiniško populiarumo sulaukęs TV3 projektas „Šok su manimi“ įgauna pagreitį ir kol dalyviai rengiasi kelionei aplink pasaulį, bukmekeriai pateikė savo spėjimus, kuri pora turi daugiausiai šansų laimėti projektą.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiausios Baltijos šalyse lažybų bendrovės „Triobet“ nuomone, ryškūs „Šok su manimi“ projekto favoritai – Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj, kurie šį šeštadienį pristatys šokį iš Rusijos. Jų pergalė vertinama pačiu menkiausiu koeficientu, kas parodo gana tvirtą bukmekerių poziciją. Pastačius 10 litų už šią porą, laimėjimas siektų tik 16 litų.

REKLAMA

Kiek mažiau galimybių iškovoti pirmąją vietą šokių projekte turi jau kelis sykius į skandalų šurmulį patekę aktorė Ineta Stasiulytė bei jos partneris Deividas Meškauskas. Jie šią savaitę pristatys šokį iš Indijos.

Dar prastesnes, tačiau pakankamai realias galimybes laimėti projektą turi TV3 „Aistrų pakrantės“ dalyvis Martynas Malakauskas su partnere Egle Straleckaite pristatysiantis Argentiną bei neseniai prie projekto prisijungę aktorius Ramūnas Rudokas ir Ieva Konopliovaite, kurie parodys Meksikos šokį.

REKLAMA
REKLAMA

Kitoms poroms bukmekeriai didelių galimybių neprognozuoja. Jeigu aklai pasikliautume lažybininkais, artimiausiu metu projektą paliks Eglė Jackaitė ir Tadas Rimgaila, po to Irma Jurgelevičiūtė su Tomu Slausgalviu, dar vėliau pasitraukti turės Seimo narys Žilvinas Šilgalis su Karina Jeremian, o tada ir Aistis Mickevičius su Viktorija Kunauskaite.

Daugiausiai užsidirbti „Šok su manimi“ fanai galėtų statydami už prasčiausiai vertinamą aktorės E. Jackaitės bei T. Rimgailos porą, kur galima laimėti net 20 kartų pasididinti savo statymą.

Ar bent dalis lažybininkų spėjimų buvo teisingi sužinosime jau šį šeštadienį 19 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų