REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokiečių kompanija „Porsche“ ruošiasi naujų modelių gamybai. Teigiama, kad 2014 metų pabaigoje ar 2015 pradžioje pasirodys už „Cayenne“ gerokai mažesnis parketinis visureigis. Jau žinoma, kad jis vadinsis „Cajun“.

REKLAMA
REKLAMA

Tai leidiniui „Spiegel“ pareiškė koncerno „Volkswagen“ direktorių tarybos galva Martinas Vinterkornas. Jis tikisi, kad iki 2018 metų „Volkswagen“ taps didžiausiu gamintoju pasaulyje, o šiuose planuose ženkli vieta skiriama ir po „Volkswagen“ sparnu atsidursiančiam gamintojui „Porsche“.

REKLAMA

Mes jau rašėme apie „Volkswagen“ ir „Porsche“ jungtuves. Pats Martinas Vinterkornas jau anksčiau yra užsiminęs ir apie kitus naujus modelius. Martinas Vinterkornas jau dabar pasiūlė išplėsti „Porsche“ modelių gamą nuo keturių iki šešių bazinių modelių ir padidinti gamybą iki 150 tūkst. automobilių per metus. Šiuo metu jau kuriamas kompaktiškas sportiškas automobilis, kuris būtų mažesnis ir kainuotų pigiau nei „Boxter“ modelis. Tačiau apie jį tikslesnės informacijos dar nėra.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu jau patvirtinta, kad „Cajun“ bus gaminamas naudojant „Audi Q5“ platformą. Prieš aštuonis metus „Porsche“ įžengė į visureigių rinką ir tikrai neprašovė. Tad dabar, kai yra galimybė naudotis „Volkswagen“ koncerno platformomis, marketingo specialistai nutarė nepraleisti galimybės užpildyti šią nišą.

Na o čia užuomina apie tai, kaip gali atrodyti mažesnis "Cayenne" giminaitis:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų