REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį ryte tarp „AirBaltic“ reisu iš Palangos į Rygą turėjusių skristi keleivių kilo panika. Tik atvykę žmonės sužinojo, kad skrydis atidedamas keturioms valandoms, nors orai buvo palankūs skristi, o lėktuvas – techniškai sutvarkytas, rašo „Lietuvos rytas“.Keleiviams oro uosto darbuotojai paaiškino, kad skrydis atidedamas iki 13 valandos, nes išvakarėse apie 21 valandą iš Rygos atskridusio orlaivio ekipažas turi išsimiegoti.

REKLAMA
REKLAMA

Įsiutę keleiviai pradėjo įtarti, jog reisas atidėtas, nes įgula dar nėra išsiblaiviusi. Ketvirtadienį savo numeriuose užsibuvę pilotai ir stiuardesės nustebino ir viešbučio „Gamanta“ administratorę.

REKLAMA

„Pas mus nakvojančios aviakompanijos „AirBaltic“ įgulos visą laiką pusryčiauja pusę septynių ryte ir vyksta į oro uostą. Trečiadienį vakare atvykusi įgula mus įspėjo, kad pusryčiaus tik pusę vienuolikos“, – stebėjosi viešbučio atstovė.

„AirBaltic“ atstovė šią situaciją paaiškino tuo, kad įgula turi paisyti aviacijos saugumo taisyklių, pagal kurias numatytas privalomas poilsio laikas, taigi jie tiesiog laikėsi numatytų reikalavimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų