REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos televizija rudenį nudžiugins serialo „Dingę“ („Lost“) gerbėjus. Mistinis dramos serialas, prikaustęs milijonus žiūrovų visame pasaulyje kerinčiais nuotykiais, įvykiais, charakteriais, mitologija ir paslaptimis, neaplenkė ir Lietuvos gero kino mėgėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos televizija parodė jau keturis serialo „Dingę“ sezonus, o rudenį  transliuos penktąjį.

REKLAMA

Pasaulinė serialo „Dingę“ premjera įvyko 2004 metais. Dėl didelio personažų skaičiaus ir filmavimo nuošaliose vietovėse tai vienas brangiausių serialų pasaulyje. „Dingę“ pelnė daugybę apdovanojimų, tarp jų „Emmy“ (2005) ir „Auksinį gaublį“ (2006).

Serialo siužetas prasidėjo lėktuvo „Oušeanik“, skridusio iš Sidnėjaus į Los Andželą, katastrofa, po kurios 48 likę gyvi keleiviai atsiduria paslaptingoje, iš pirmo žvilgsnio negyvenamoje Ramiojo vandenyno saloje. Tačiau netrukus paaiškėja, kad išgyvenusieji saloje ne vieni... Prasideda mįslingi, paslaptingi ir nepaaiškinami įvykiai, kuriuos sekdami serialo gerbėjai kartais juokauja – ar patys serialo „Dingę“ kūrėjai žino, kas bus toliau?

REKLAMA
REKLAMA

Dar dviejų serialų nauji sezonai per Lietuvos televiziją

„Specialioji jūrų policijos tarnyba“, detektyvinis veiksmo serialas, penktasis sezonas.

Žmogžudystės, šnipinėjimas, terorizmas, pagrobti povandeniniai laivai – tai nusikaltimai, kuriuos pasaulio jūrose tiria šaunus specialiųjų agentų ketvertas.

„24 valandos“, ne vieną apdovanojimą, tarp kurių kelis „Emmy“ ir „Auksinius gaublius“ pelnęs veiksmo serialas, šeštasis sezonas.

Pirmasis televizijos serialas, sukurtas realiu laiku. Kiekviena serija – tai viena agento Džeko Bauerio gyvenimo valanda. Šis drąsus, sumanus ir ryžtingas patriotas gelbėja pasaulį nuo klastingų priešų, kurie grasina sunaikinti mūsų planetą. Kad sustabdytų nusikaltėlius ir išgelbėtų daugybę gyvybių, kiekvieną kartą jis turi tik vieną parą. Taigi – 24 valandas.

Lietuvos televizija rudens sezoną pradės rugsėjo 13 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų