• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienį per pietus, apie 13.30 val., judrioje Žvėryno mikrorajono Mickevičiaus ir Vytauto gatvių sankryžoje susidūrė „BMW“ ir „Audi A4“ markės automobiliai. Eismo įvykio metu automobiliai nulaužė šviesoforo stulpą, o „BMW“ vairuotojas, stengdamasis išvengti didesnės nelaimės, užkabino ir trečią – šalikelėje stovėjusį „Audi A4“.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu būčiau laiku neatsisukęs, nestovėčiau čia su jumis ir nekalbėčiau“, – Balsas.lt žurnalistei pasakojo vis dar nuo išgąsčio neatsigaunantis vyras. Pasak jo, abu sankryžoje susidūrę automobiliai važiavo labai greitai, tačiau kuris kaltas dėl eismo įvykio – nežinąs, mat pirmiausia puolė žvalgytis, ar dega šviesoforas. Kas kaltas dėl nelaimės, kol kas nežino ir patys pareigūnai.

REKLAMA

Balsas.lt redakcijai parašę eismo įvykio liudininkai tvirtino, kad „BMW“ automobilio vairuotojas į sankryžą išvažiavo degant raudonai šviesai, tuo tarpu „Audi A4“ vairuotojas į sankryžą įvažiavo nuo Gedimimo prospekto pusės.

Po susidūrimo „Audi A4“ liko nepataisomai sudaužytas. Ne ką menkiau nukentėjo „BMW“ automobilis, kuris apsisuko aplink savo ašį ir nuskriejo per šaligatvį tiesiai į greta gatvės stovėjusį antrąjį „Audi A4“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak pareigūnų, visa laimė, kad eismo įvykio metu smarkiai nenukentėjo žmonės. Medikų pagalbos prireikė tik „BMW“ vairuotojui.

Balsas.lt primena, kad dideli karščiai vairuotojus veikia neigiamai. Lietuvos kelių automobilių direkcijos Eismo saugumo skyriaus vadovas Egidijus Skrodenis CargoNEWS tvirtino, kad „Vairuotojai labiau atsipalaiduoja, nebėra tokie dėmesingi, todėl dažniau sukelia avarinių situacijų netgi ten, kur kelio ruožas nepavojingas, pavyzdžiui, tiesiame kelio ruože įvažiuoja į medį.“

Eismo įvykio nuotraukos – Balsas.lt skaitytojo galerijoje.

Balsas.lt dėkoja operatyviai informaciją atsiuntusiam skaitytojui ir primena, kad ir jūs galite atsiųsti savo naujieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad vyraujant karščiams reikėtų:


  • Nebūti saulėje nuo 11 iki 15 val. kuomet ji yra pati pavojingiausia;

  • Gerti daug skysčių, ypač negazuoto vandens, sulčių;

  • Būti saulėje tiek, kiek patariama Jūsų amžiaus ir odos tipo žmonėms;

  • Dėvėti galvos apdangalus, plonus, medvilninius rūbus;

  • Nevartoti alkoholio;


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų