REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Olandijos futbolo legenda Johanas Cruyffas prognozuoja, kad UEFA Čempionų lygos finale gegužės 22 dieną Milano „Inter“ įveiks Miuncheno „Bayern“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, „Barcelona“ garbės prezidento pareigas einantis buvęs puolėjas pripažino, kad nėra Italijos čempionams vadovaujančio Jose Mourinho metodų šalininkas.

REKLAMA

„Renkuosi „Inter“, nes tai stipresnė komanda, kuri Čempionų lygos nelaimėjo jau visą amžinybę, – sakė Cruyffas. – Prisimenu, kai 1972 metais finale įmušiau du įvarčius ir padėjau Amsterdamo „Ajax“ nugalėti būtent Milano vienuolikę.

„Yra vienas įdomus dalykas – finale pagrindiniai komandų veikėjai bus „Inter“ saugas Wesley Sneijderis ir „Bayern“ lyderis Arjenas Robbenas. Abu juos Madrido „Real“ praėjusią vasarą pardavė. Juokinga, ar ne?“.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas apie Mourinho, olandas buvo kritiškas: „Man nepatinka portugalo filosofija. Jis ekipai nedavė nieko, nepakeitė mentaliteto. Barselonoje jis laimėjo nežaisdamas futbolo.

„Mourinho galvoja tik apie rezultatą, pamiršdamas, kad šiais laikais, dėka televizijos, visas pasaulis nori matyti puikias rungtynes. Jo darbas yra pasiūlyti patrauklų akiai reginį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų