REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausiais duomenimis, L. Armstrongo komandą „The Shack“ papildė du portugalai. Tai Sergio Paulinho (29 metai), skaičiuojantis paskutines dienas „Astanoje“ ir pasirašęs 2 metų kontraktą su „The Shack“, ir José Azevedo (36 metai), kuris 2005 metais važiavo kartu su L. Armstrongu komandoje „Discovery Channel“ ir buvo vienas iš pagrindinių jo pagalbininkų kalnų etapų atakose, ypač Pirėnų kalnuose.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji gandai apie tai, kad garsusis amerikietis Lance’as Armstrongas renka naują komandą, pasklido š. m. „Tour de France“ lenktynių metu.

REKLAMA

„Astanos“ žvaigždyno fiasko

18 etapo dieną (liepos 23 d.) viešai paskelbus naujosios Lance’o Armstrongo komandos „The Shack“ rėmėją (amerikiečių kompanija „RadioShack“, aktyvi kovos su vėžiu kampanijos „Livestrong“ rėmėja), ir preliminarią komandos sudėtį, paaiškėjo, kad ateinančiųjų metų „Tour de France 2010“ lenktynėse po „The Shack“ vėliava važiuos daugiau kaip pusė „Astana“ komandos dviratininkų.

REKLAMA
REKLAMA

Tai 36-erių metų amerikietis L. Leipheimeris, 29-erių metų ukrainietis Y. Popovychius, 34-erių metų vokietis A. Klödenas, 29-erių metų šveicaras G. Rast’as, 32-jų metų ispanas H. Zubeldia ir 38-erių metų amerikietis Ch. Horneris.

Maža to, iš kazachų komandos pas amerikietį perėjo ir jos vadybininkas Johanas Bruyneelis, apie savo pasitraukimą paskelbęs dar nepasibaigus šių metų „Tour de France“ lenktynėms.

„Astana“ prarado A. Contadorą

Po įtempto ir itin nemalonaus sezono su savo komandos vadybininku J. Bruyneeliu ir ambicinguoju bendrakomandininku L. Armstrongu „Tour de France 2009“ čempionas, ispanas Alberto Contadoras (26 metai), nusprendė pasitraukti iš „Astanos“, nepaisydamas to, kad su šia komanda yra pasirašęs kontraktą iki sekančio sezono pabaigos, ir kad „Astana“ norėtų pratęsti sutartį su A. Contadoru iki 2012 ar net 2013 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

L. Armstrongas verbavo brolius Schleckus

Sklandė gandai apie L. Armstrongo vedamas derybas su jaunesniuoju Franko Schlecko broliu Andy (24 metai). Tačiau derybos nutrūko. Tai patvirtino asmeninis brolių Schleckų vadybininkas Giovanni Lombardi patikinęs, kad „nėra nei mažiausios tikimybės, jog tai įvyks“. Liuksemburgiečiai Frankas ir Andy’s Schleckai, atstovaujantys Danijos komandai, yra pasirašę sutartį dar vienam sezonui su „Saxo Bank“.

T. Martinas L. Armstrongui taip pat pasakė „ne“

Jaunasis vokiečių talentas, 24-erių metų Tony’s Martinas, sužibėjęs šiemet „Tour de France“ lenktynėse, Lance’o Armstrongo kvietimą tapti komandos „The Shack“ nariu atmetė, pratęsdamas kontraktą su komanda „Columbia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų