REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italijos mieste Modenoje dirbantys krovėjai šią savaitę dažnai tarė „Žalgirio“ vardą. Tačiau ne todėl, kad jie domėtųsi naujojo sezono komandos sudėtimi ar būtų legendinės Lietuvos ekipos gerbėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Apskritai šio miestelio šalia Bolonijos gyventojai labiau domisi ne krepšiniu, o „Formulės-1“ varžybomis. Būtent Modenoje konstruojami garsieji „Ferrari“ bolidai.

REKLAMA

Antradienį šiame mieste garsiau gaudė ne „Ferrari“, o vilkikų varikliai. Darbininkai į juos krovė dėžes su žaliai balta „Champion“ apranga. „Tie sportiniai kostiumai dar šios savaitės pabaigoje pasieks miestą Europos Šiaurėje. Miestą, kuris garsėja savo krepšinio komanda“, - kalbėjo italai.

Prestižinio sporto aprangų fabriko siuvėjai nuo šiol daugiau žino ne tik apie Lietuvą, bet ir puikiai išmano Lietuvos vyrų poreikius ir drabužių dydžius. Jie pagal kiekvieno „Žalgirio“ krepšininko pageidavimus kruopščiai siuvo sportinius kostiumus. „Rengti tiek pasiekusią komandą – kiekvienos sportinių kostiumų gamintojos tikslas. Mes jo ilgai siekėme. Dabar šalia savo klientų galėsime įrašyti ir „Žalgirį“, - kalbėjo „Champion“ Europos padalinio vykdantysis direktorius Josephas Monaghanas.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgirio“ marškinėliai „Champion“ krepšinio aprangos kolekcijoje bus pakabinti šalia garsiausių Europos klubinių ir nacionalinių ekipų – Sienos „Montepaschi“, dukart Eurolygos čempionės Bolonijos „Virtus“ bei Italijos ir Graikijos vyrų rinktinių sportinių kostiumų.

Gavusi patvirtinimą, kad jai patikėta rengti tituluočiausią Lietuvos komandą, „Champion“ kompanija gavo užduotį per rekordiškai trumpą laiką suruošti siuntą žalgiriečiams. Treniruočių stovykla prasideda kitą savaitę. Krepšininkams reikia ne tik kelių porų marškinėlių ar kojinių, bet ir vadinamų lauko bei salės aprangų komplektų, trenerių marškinėlių, aprangos pirmosioms draugiškoms rungtynėms ir daugelio kitų krepšinio aksesuarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Artimiausiomis dienomis ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo vadovai ir sportinės aprangos gamintojo „Champion“ atstovai Lietuvoje ketina pasirašyti 3 metų bendradarbiavimo sutartį, o nuo kitos savaitės žalgiriečiai jau vilkės naujuosius „Champion“ marškinėlius.

„Vilkikai pakrauti ir važiuoja į Kauną, į „Žalgirį“, - Lietuvos komandos pavadinimą laužyta lietuvių kalba ištarė italai.

Apie „Champion“

Kompanija įkurta 1919 metais Jungtinėse Valstijose, šalia Niujorko. Nuo pat įsikūrimo didžiausias dėmesys skiriamas sportininkų reikmėms patenkinti, todėl kompanijos moto išliko „Authentic Athletic Apparel“.

REKLAMA

Nuo 1970 metų Italijoje kuriamos kolekcijos išskirtinai Europos rinkai. Tam sukurtas specialus dizaino centras Florencijoje, kuriame dirba sportinės aprangos dizaineriai.

Iš JAV į Europą atkeliavo „Champion“ vizitinė kortelė – striukės su gaubtuvu. Pamėgtos visame pasaulyje su „Champion“ logotipu, jos simbolizuoja laisvą bei stilingą aprangą. Nemažiau įspūdingos ir Amerikos universitetų gausiais komandų logotipais išsiuvinėtos aprangos, kuriomis puošiasi tiek dabartiniai studentai, tiek pagyvenę absolventai.

„Champion“ yra oficialus ir vienintelis Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) aprangos ir avalynės partneris. Kompanija taip pat turi išskirtinę licenciją platinti NBA komandų marškinėlius ir aksesuarus Europoje.

Pirmoji specializuota krepšinio parduotuvė Lietuvoje „Champion Basketball Center“ bus atidaroma Lietuvoje jau po 20 dienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų