• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar buvo sužaisti likę du UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio pirmieji susitikimai. Juose įtikinamas pergales iškovojo ir kelialapių į turnyro pusfinalį link priartėjo „Barcelona“ ir „Chelsea“ vienuolikės.

REKLAMA
REKLAMA

Josepo Guardiolos auklėtiniai ištesėjo trenerio prieš mačą žiniasklaidai duotą pažadą atakuoti varžovų vartus nuo pirmųjų rungtynių minučių ir jau 12 minutę po greitų Lionelio Messio ir Samuelio Eto‘o įvarčių išsiveržė į priekį 2:0.

REKLAMA

„Bayern“ futbolininkams ir toliau nepavyko rasti žaidimo bei atsigauti po patirto šoko, todėl pirmojo kėlinio pabaigoje katalonai dar padvigubino savo pranašumą: 38 min. dar vieną įvartį pridėjo S. Eto‘o, o 43 min. pasižymėjo Thierry Henry, padaręs rezultatą nepadoriu – 4:0. Antrajame kėlinyje įvykių aikštėje buvo kur kas mažiau ir rezultatas nebepasikeitė iki pat finalinio teisėjo švilpuko.

Antrose vakaro rungtynėse vėzdus surėmė du Anglijos grandai – FC „Liverpool“ ir Londono „Chelsea“. Nors Europos taurių turnyro specialisto Rafaelio Benitezo treniruojami šeimininkai mačą pradėjo labai sėkmingai ir jau 6 min. Fernando Torresas pasiuntė kamuolį į Petro Čecho vartus.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto vėliau įvarčius pelnė tik „Chelsea“ žaidėjai: net du beveik identiškus įvarčius po kampinio (39, 62 min. ) įmušė Branislavas Ivanovičius, o 67 min. savo žodį tarė ir Didier Drogba.  Taigi „Chelsea“ ekipa išvykoje triumfavo 3:1 ir jai kelialapiai į UEFA Čempionų lygos finalą tapo ranka pasiekiami.

Rungtynių statistika:

„Barcelona“ (Ispanija) – Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) 4:0 (4:0).

Įvarčiai: 9 min. L. Messi  1:0, 12 min. S. Eto‘o 2:0, 38 min. S. Eto‘o 3:0, 43 min. T. Henry 4:0.

FC „Liverpool“ (Anglija) – Londono „Chelsea“ (Anglija) 1:3 (1:1).

Įvarčiai: 6 min. F. Torresas  1:0, 39 min. B. Ivanovičius 1:1, 62 min. B. Ivanovičius 1:2, 69 min. D. Drogba 1:3.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamos po savaitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų