REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien buvo žaidžiamos vienos Lietuvos futbolo „A lygos“ rungtynės, nukeltos iš 11-ojo  turo - Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione jėgas išmėgino turnyrinės lentelės viršuje esantys „Ekrano“ ir „Sūduvos“ klubai. Atkakliame mače triumfavo šeimininkai panevėžiečiai, vienintelį  įvartį pasiekę pačioje antrojo kėlinio pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmenybių lyderių ekraniečių šiandieniniai varžovai susitikimą pradėjo pasikeitusios sudėties – prieš kelias dienas iš klubo pasitraukus vyriausiajam treneriui Igoriui Pankratjevui jo postą užėmė iki tol su „Sūduvos“ dubleriais dirbęs Gediminas Jarmalavičius. Deja, šio stratego debiutas „A lygoje“ prisvilo.

REKLAMA

Nors pirmajame kėlinyje pavojingesnes progas kūrė suvalkiečiai, 23 minutę nuo gynėjų pabėgęs „Sūduvos“ saugas iš Ukrainos Sergejus Kozyuberda nesugebėjo pergudrauti „Ekrano“ vartininko Vytauto Černiausko.

Po pertraukos žaidimas išsilygino, o iniciatyvą į savo rankas vis dažniau perimdavo ir panevėžiečiai. Jų aktyvumas ir pastangos atsipirko 83 minutę, kai po puikaus Deimanto Bičkos perdavimo pasižymėjo moldavas Sergejus Pogrebanas, padovanojęs savo ekipai pergalę ir taip reikalingus tris taškus.

Po šių rungtynių „Ekranas“ ir toliau išsaugo turnyrinės lentelės lyderio poziciją, o „Sūduva“ išliko trečioje vietoje.

Trečiadienio rungtynių rezultatas:

Panevėžio „Ekranas“ - Marijampolės „Sūduva“ 1:0 (0:0)

Įvartis: 83 min. S. Pogrebanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų