REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikiečių dainininkei Tinai Turner, kuri atskrido į Maskvą padainuoti bendrovės „Gazprom“ jubiliejiniame vakare, buvo sumokėta 2, 5 mln. dolerių, remdamasi Rusijos spauda, rašo naujienų svetainė „factnews“ .

REKLAMA
REKLAMA

Į Rusijos sostinę, kur pirmadienį Kremliaus rūmuose buvo švenčiamas „Gazprom“ 15 metų jubiliejus, dainininkė iš Los Andželo atskrido privačiu lėktuvu, kuris specialiai buvo nusiųstas jai, rašo laikraštis „Tvoj den“.

REKLAMA

Atskridusi legendinė dainininkė greitai atėjo į oro uosto VIP-salę ir, slėpdama veidą po juodu šaliu, atsisėdo į automobilį ir išvažiavo į viešbutį. Tačiau privažiuojantis prie viešbučio automobilių kortežas staiga apsisuko ir pasuko Kremliaus link, pažeisdamas kelių eismo taisykles. Todėl vienas T.Turner kortežo automobilių vos nesusidūrė su mikroautobusu „Volkswagen“, kuris važiavo iš paskos.

Apsigyveno T.Turner viename brangiausių viešbučių „Baltschug Kempinski“ - jai buvo iš anksto užsakyti kambariai, kainuojantys 300 tūkst. rublių (28 tūkst. litų) už parą. Dainininkė paprašė jai tų pačių prezidentinių kambarių, kuriuose jau gyveno 1996 metais, kai pirmą kartą buvo atvykusi į Maskvą gastrolių.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertas vyko Kremliaus rūmuose tik didžiausios dujų bendrovės vadovams. Koncertas buvo trijų dalių ir truko keturias su puse valandos. Pirmojoje ir antrojoje dalyje svečius linksmino žinomi Rusijos artistai: Ala Pugačiova, Maksimas Galkinas, Garikas Sukačiovas, Olegas Gazmanovas ir grupė „Čaif“, taip pat „Gazprom“ rengiamo jaunųjų talentų konkurso „Deglas“ nugalėtojai.

„Gazprom“ darbuotojų „desertui“ buvo palikta grupė „Deep Purple“, kuri padainavo 7-8 dainas, tarp jų dvi pakartotinai žiūrovų pageidavimu, taip pat T.Turner, kuri atliko maždaug dešimt savo žinomiausių dainų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų