REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Inchcape Motors”, kuriai Lietuvoje priklauso bendrovės „Autovytaras”, „Vilniaus Vista“ ir „Vytaras” (prekiaujančios „Ford”, „Hyundai”, „Isuzu“, „Mazda“ ir „Mitsubishi” automobiliais) siekdama geriau organizuoti veiklą, praneša, kad UAB „Vilniaus Vista“ direktoriumi paskiriamas Remigijus Jaruševičius.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 2007 05 21 UAB „Inchcape Motors” yra „Inchcape PLC” įmonių grupės narė. Kompanija „Inchcape” įkurta 1847 m. ir yra viena pirmaujančių pasaulyje nepriklausoma tarptautinė prekybos automobiliais bendrovė, vykdanti savo veiklą beveik 30 valstybių. Centrinė „Inchcape PLC“ būstinė įsikūrusi Londone, Didžiojoje Britanijoje. 2006 m. „Inchcape“ grupės įmonių apyvarta siekė apie 24 mlrd. Lt. Baltijos šalyse „Inchcape” prekiauja „BMW”, „Ford”, „Hyundai”, „Isuzu“, „Jaguar”, „Land Rover”, „Mazda”, „Mitsubishi” automobiliais.

REKLAMA

Būdamas UAB „Vilniaus Vista“ direktoriumi Remigijus Jaruševičius bus atsakingas už naujų „Ford“ ir „Mazda“ automobilių pardavimą, naudotų automobilių padalinį, automobilių aptarnavimo centrų darbą ir plėtrą.

„Automobilių versle dirbu jau 14 metų, džiaugiuosi, kad galėsiu panaudoti sukauptą patirtį įmonėje, kurią puikiai pažįstu, nes „Vilniaus Vista“ bendrovėje pradėjau dirbti beveik nuo jos įkūrimo pradžios“, - sakė naujasis „Vilniaus Vista“ direktorius Remigijus Jaruševičius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak R.Jaruševičiaus, pastaraisiais metais didėjantys naujų automobilių pardavimai Lietuvoje nuteikia optimistiškai, be to dėsninga tai, kad šiuo metu sparčiai atsinaujina visa „Ford“ ir „Mazda“ automobilių gama. „Dėl didelio populiarumo vos spėjame vykdyti naujojo „Ford Mondeo“ užsakymus, labai sparčiai auga „Ford Focus“ pardavimai. Na, o kitais metais gausime naują „Ford“ visureigį ir dar daugiau naujų modelių. Kalbant apie „Mazda“, galiu pasidžiaugti, kad kaip tik prasidedančiam „Lietuvos metų automobilio 2008“ konkursui gavome naująją „Mazda2“. Dideles viltis 2008 m. sieju su netrukus rinkoje pasirodysiančia naująja „Mazda6“ karta. Tad vadovauti „Ford“ ir „Mazda“ atstovybei man yra ir didelis iššūkis ir malonumas“, - sakė R.Jaruševičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak UAB „Inchcape Motors“ generalinio direktoriaus Lino Peciukevičiaus (prieš tai ėjusio ir UAB „Vilniaus Vista“ direktoriaus pareigas), Remigijaus Jaruševičiaus paskyrimas „Ford“ ir „Mazda“ atstovybės Lietuvoje vadovu yra vienas iš „Inchcape“ veiklos reorganizavimo etapų.

„Vykdome mūsų organizacijų struktūros pertvarkymus ir planuojame plėtrą. Šių veiksmų tikslas - optimizuoti automobilių prekybos ir aptarnavimo atstovybių darbą. Aš esu įsitikinęs, kad naujos struktūros sukūrimas ir naujų procesų įdiegimas leis įgyvendinti bendrą „Inchcape“ kompanijos tikslą – tapti labiausiai į klientą orientuota automobilių prekybos kompanija“,- teigė L. Peciukevičius.

UAB „Vilniaus Vista“ yra viena didžiausių prekybos naujais automobiliais bendrovių ir atstovauja „Ford“ ir „Mazda“ gamintojus Lietuvoje. Per 2007 m. sausio-spalio mėnesius „Vilniaus Vista“ pardavė 1923 naujus automobilius (1149 vnt. „Ford“ ir 774 vnt. „Mazda“) tai yra 28 proc. daugiau nei 2006 m. tą patį laikotarpį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų