REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį Kaune susprogdintas automobilis ir apgadinti dar keli, o nusikaltėlis, kaip spėjama, spruko dviračiu. Gyventojai sukrėsti. Ar tai kerštas, ar piktas paaugliškas, pokštas, aiškinasi pareigūnai.

Naktį Kaune susprogdintas automobilis ir apgadinti dar keli, o nusikaltėlis, kaip spėjama, spruko dviračiu. Gyventojai sukrėsti. Ar tai kerštas, ar piktas paaugliškas, pokštas, aiškinasi pareigūnai.

REKLAMA

Liudininko Manto kadrai užfiksuoti iš karto po Šilainius sudrebinusio galingo sprogimo. „Volkswagen Golf" išdužusiais langais ir nuo smūgio išsilanksčiusiomis skardomis. Baltų prospekto pradžioje, daugiaaukščių namų kieme, prigrūstame automobilių, sprogimas nugriaudėjo artėjant vidurnakčiui.

„Kaip tik žmona išvažiavo prieš kelias minutes ir tada sprogimas įvyko, tai šiek tiek išsigandau“, – sako kaunietis Mantas.

Kaimynai išsigandę ir sukrėsti. Kiemas nusėtas mašinų detalėmis ir stiklų šukėmis. Šilainiškė Bronė sako, naktį prieš sprogimą išgirdusi įtartinus garsus.

REKLAMA
REKLAMA

„Traškėjimas, matyt, stiklą daužė, bet čia labai greitai įvyko viskas. Aš pasižiūrėjau žemyn, nieko nesimato ir bumt didelis, žiūriu stiklas lekia priekinis ir tarp mašinų nukrito ir dūmai apsirodė iš bagažinės. Daug kas girdėjo, toks baisus trenksmas buvo, nu tikrai baisus“, – pasakoja kaunietė Bronė.

REKLAMA

Chuliganas išdaužė golfo šoninį langą ir į vidų įmetė sprogmenį.

Apgadinti dar trys šalia stovėję automobiliai. Nuo trenksmo suvirpėjo net namų langai. Gyventojai puolė žiūrėti ir išvydo šiurpų vaizdą. O į kiemą jau vienas po kito lėkė policijos ekipažai.

Pareigūnų šiame kieme pilna ir dieną, jie apklausinėjo liudininkus. Kol kas įtariamieji nenustatyti.

„Dėl šio įvykio pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, už tai gresia net laisvės atėmimas iki 5 metų“, – teigia Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Nepatvirtintais duomenimis, nusikaltėlis galėjo naktį pasprukti dviračiu.

„Pareigūnai matė dviračio pėdsakus, jais ir nusivijo, kažkur nuvažiavo“, – kalbėjo kaunietis Mantas.

„Ar čia kerštas, ar užkliuvo ta mašina kažkaip tai“, – sako kaunietė Bronė.

Kas kėsinosi į turtą – nežinia. Automobilio savininkas teisėsaugai nežinomas, nesiejamas jis ir su nusikalstamo pasaulio atstovais. Liudininkai sako, kad šeima neseniai sugrįžo iš Norvegijos. O štai patys šeimos nariai, kuriems priklausė automobilis – nekalbūs.

Dabar susprogdintas automobilis saugomas policijos aikštelėje. Prie jo artyn neprileidžia. Ekspertai tiria koks sprogmuo, savadarbis ar galinga petarda taip ištaškė mašiną ir apgadino dar kelias šalia stovėjusias mašinas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų