REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Intrigų ir netikėtų sprendimų kupina diena. Norėsis visus sprendimus priimti spontaniškai, tačiau vertėtų nepamesti šalto proto. 

Intrigų ir netikėtų sprendimų kupina diena. Norėsis visus sprendimus priimti spontaniškai, tačiau vertėtų nepamesti šalto proto. 

REKLAMA

Avinas

Kažkuo gali nustebinti artimas žmogus. Dėl netikėtos informacijos kai kurie planai, reikalai gali pakrypti į neplanuotą pusę. Nors dėl to sutriksite, netrukus suprasite, kad taip ir turėjo nutikti.

Tauras

Jums norėsis to, kam prieštarauja artimi žmonės. Elgsitės gana maištingai, spontaniškai. Galbūt kils pagunda išlėkti kažkur toli. Arba išleisti nemažai pinigų tam, kad jūsų aplinka ar technika taptų modernesnė.

Dvyniai

Poreikis mylėti, patirti naujų pojūčių ar kažkaip atsinaujinti stipriai išaugs. Arba originaliai reikšitės veikloje, susijusioje su kūrybiniais projektais.

Vėžys

Šiandien jums itin parūps įvaizdis, tvarka, sveikata ir higiena. Tai gali pasireikšti visose srityse: namų, ūkio, darbo, stiliaus, augintinių. Atsargiai vairuokite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Mintys suksis apie artimo žmogaus situaciją ir elgesį. Bus nervingų akimirkų, ir galbūt kils agresijos, traumų grėsmė. Stenkitės to neprovokuoti.

REKLAMA

Mergelė

Pravartu planuoti šeimos biudžetą, pagalvoti, kaip galima sumažinti išlaidas, ką daryti su skolomis, dideliais vaikų poreikiais ar jų sukelta žala. Neliksite nepastebėti gerbėjų, sulauksite intriguojamų pasiūlymų, užuominų.

Svarstyklės

Nerimą jums kels naujovės, netikėtumas, vykstantys aplink jus ar netgi kažkur žymiai toliau. Su tam tikru nesaugumo jausmu investuosite į šeimos gerovę. Kad ir kaip jaučiatės, tai turėtų atnešti naudos.

Skorpionas

Ši diena žada nervingų situacijų, neplanuotų pokyčių. Kad ir kokie rūpesčiai jus kamuotų, pasistenkite išlikti geros nuotaikos ir negadinti jos kitiems.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nusimato netikėti pokyčiai, kontaktai, pasiūlymai. Galbūt užmegsite internetinių pažinčių, susidomėsite neįprasta veikla ar keistu asmeniu.

Ožiaragis

Šiandieną daug galvosite apie nuo kitų slepiamas savo problemas bei viltis. Kas tai bebūtų, norėsis, kad ir toliau liktų paslaptyje. Dėl to būsite linkę kurti keistas versijas arba su humoro pagalba išsisukinėti nuo atsakymų.

Vandenis

Šiandien būsite nervingi, impulsyvūs, jūsų reakcijos į nepatinkančius dalykus bus aštrios ir nelabai adekvačios. Tinkamai eksploatuokite techniką, nes lengva bus ją sugadinti, susižeisti bei kitus sužeisti.

Žuvys

Derėtų nuodugniai apsvarstyti piniginius, turtinius reikalus, be išankstinio nusistatymo ir godumo, suvokiant, kad kiek gauni, tiek kažkokia forma ir atiduodi.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų