REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienis, panašu, gali tapti nemenku iššūkių mūsų kasdienei veiklai, darbiniams reikalams, todėl svarbu neprarasti savitvardos bei kantrybės, kadangi kiekviena padaryta klaida gali nemenkai sujaukti planus.

Antradienis, panašu, gali tapti nemenku iššūkių mūsų kasdienei veiklai, darbiniams reikalams, todėl svarbu neprarasti savitvardos bei kantrybės, kadangi kiekviena padaryta klaida gali nemenkai sujaukti planus.

REKLAMA

Avinas

Rytą nederėtų skubėti, demonstruoti savarankiškumą žmonėms, nuo kurių priklausote. Kad ir su kuo bendrausite, neskubėkite šiandien nei įtarinėti, nei pasitikėti. Stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į antrosios pusės skundus, prašymus.

Tauras

Būkite taupūs, ieškokite papildomų uždarbio šaltinių, teisybė, skolintis venkite. Per daug nepasikliaukite žadėta pagalba, parama: paskutinę akimirką galite likti vieni, tuščiomis rankomis. Atsispirkite pagundai ginčytis su antrąja puse, artimaisiais, kaimynais.

Dvyniai

Nors ši diena pakankamai sėkminga, menkas atsitiktinumas gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir ketinimus, todėl pasistenkite ne tik iš anksto viską apskaičiuoti, gauti reikiamą informaciją, dokumentus, pinigus, bet ir svarbiam reikalui skirti daugiau laiko. Įvykių prasmė atsivers vakarop beveik atsitiktinai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Nesinervinkite dėl kieno nors sėkmės ar savų pralaimėjimų, nepavydėkite, nemenkinkite (bet ir nepervertinkite) savo kolegų, vadovybės, tuo labiau konkurentų, partnerių laimėjimų. Vakaras palankus taikytis su mylimu žmogumi.

REKLAMA

Liūtas

Būtina atsakingiau atlikti užduotis, niekam jų nepatikėti. Nenuliūskite rytą gavę nekokią žinią, nes dar viskas gali pasikeisti. Ryte bus netikęs laikas ir dalykiniams susitikimams planuoti – nesusikalbėsite, apsiriksite. Vakaras puikus susitikti su draugais.

Mergelė

Trūks jėgų bei gero ūpo, bus sunku susikaupti, racionaliai mąstyti. Iš tiesų viskas yra geriau nei jums atrodo. Šiandien geriau likti pasyviai nuošalyje: venkite nereikalingo bendravimo, daugiau laiko praleiskite namuose. Bet kokioje situacijoje labiau pasikliaukite savieiga. Vakaras neblogas romantiškiems pasimatymams.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Derėtų vengti karštakošiškų sprendimų, būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būkite itin atidūs dirbdami, tardamiesi dėl dalykinių reikalų, kadangi šios dienos klaidos gali pakenkti jūsų karjerai. Venkite ginčų su antrąja puse: neištvėrę galite vieni kitiems pasakyti tai, ko negalima.

Skorpionas

Erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai. Verta spręsti finansines problemas, tačiau galimi netikėtumai. Šiandien reikalus tvarkykite neskubėdami, automobilį vairuokite nesinervindami, kitaip patirsite nenumatytų išlaidų. 

Šaulys

Turėkite savo nuomonę: nereikia labai paisyti, kas ką mala liežuviu. Dėl esminių dalykų būsite teisūs, tačiau galite suklupti spręsdami paprasčiausius kasdieniškus klausimus. Mažiau ginčykitės su kolegomis, giminaičiais bei kaimynais, atidžiau įsiklausykite į gautas pastabas, užuominas. Kad ir su kuo bendrausite, labiau apgalvokite savo žodžius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Daug neplanuokite: reikalai strigs vietoje dėl nepaaiškinamų priežasčių bei jūsų pačių neatidumo, neatsargumo, nepunktualumo. Pirmą dienos pusę gresia nemalonus pokalbis, tad pasistenkite bendravimą su jums nepatinkančiu asmeniu atidėti rytdienai. Jei teks dirbti, pirmą dienos pusę būkite itin atidūs rašydami, skaičiuodami. 

Vandenis

Galite rimtai apsigauti vertindami dabartinius savo tikslus bei jau esamus nuopelnus, taip pat mylimo žmogaus jausmus. Būkite atsargesni dirbdami su modernia technika, aštriais instrumentais. Rytą galite būti sąmoningai ar atsitiktinai apgauti savo atžalos. Puikus vakaras mažai šeimos šventei ar meilės pasimatymui.

REKLAMA

Žuvys

Rytą galimi nesutarimai su kolegomis, nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Ši diena tinkama kasdieniams, paprastiems darbams nuveikti, tačiau būtinas kruopštumas bei nuoseklumas. Dirbkite neskubėdami, susikaupę. Svarbesnius dalykinius klausimus derėtų spręsti vakarop.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų