REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Pink su šeima (nuotr. SCANPIX)

Koronavirusu užsikrėsti gali bet kas, garsenybės – ne išimtis. Prieš kurį laiką šiuo virusu užsikrėtė ir 40-metė atlikėja Pink bei jų 3 metų sūnus Jamesonas. 

4

Koronavirusu užsikrėsti gali bet kas, garsenybės – ne išimtis. Prieš kurį laiką šiuo virusu užsikrėtė ir 40-metė atlikėja Pink bei jų 3 metų sūnus Jamesonas. 

REKLAMA

Ir nors dabar tai – praeityje, dainininkės vyras Carey Hartas negali to pamiršti – atskleidė, ką jiems teko išgyventi.

Įdomiausia tai, kad tiek Pink, tiek jos sūnus apsikrėtė virusu, nors iškart ėmėsi atsargumo priemonių ir stengėsi nekelti kojos iš namų.

„Tai buvo labai intensyvu. Jie abu labai susirgo. Manau, kad mano sūnui buvo blogiau, o tai paneigia teoriją, kad vyresniems žmonėms liga smogia labiau“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo C/ Hartas.

„Mano žmona jautėsi taip pat blogai. Taip pat ji turi atstmą, todėl tai stipriai atakavo jos plaučius ir krūtinę, jai buvo labai sunku kvėpuoti“, – prisiminė Pink vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors šeima visą laiką leido namuose kone visą kovą, viskas pablogėjo po to, kai Carey grįžo iš Floridos vidury mėnesio. „Grįžau namo, neturėjau jokių simptomų. Tačiau, kaip ir kiti, nusprendėme, kad nenorime pasigauti ligos, todėl buvome namie. Vėliau simptomai ėmė rodytis. Namie praleidome 10 dienų ir tada mano sūnui pablogėjo“, – pasakojo C. Hartas.

REKLAMA

Pasirodo, kad Pink sūnus nuo itin aukštos temperatūros kentėjo net kelias savaites, todėl net 4-5 kartus eidavau į dušą, kad imtų kovoti su aukšta temperatūra.

Tiesa, pasirodo, kad tik vienintelė Pink buvo ištirta dėl koronaviruso. Nepaisant to, jos vyras įsitikinęs, kad liga buvo užpuolusi ir jo sūnų, dėl tų pačių simptomų.

„Aš it dukra neturėjome jokių simptomų. Deja, ištirti galėjome tik mano žmoną… Žinoma, to gal ir nereikėjo, tačiau kadangi visi 4 buvome tas savaites, suprantama, kad jei vienas iš mūsų sirgo, vadinasi, simptomus turėjo ir kiti“, – savo mąstymais dalijosi jis.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad rašydama apie šią pandemiją „Instagram“, Pink taip pat visus ragino likti namuose, užkirsti kelią šios pandemijos plitimui.

Tiesa, ji neliko abejinga ir JAV valdžiai bei išreiškė jai kritiką: „Ši liga yra sunki ir tikra. Žmonės turi žinoti, kad šia liga serga jauni ir seni, sveiki ir nesveiki, turtingi ir vargšai, ir mes turime padaryti testus nemokamus ir labiau prieinamus, kad apsaugotume savo vaikus, šeimas, draugus ir bendruomenes.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų