REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas.

12

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas.

REKLAMA

Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Vėžys yra vandens stichijos zodiako ženklas, priklausantis kardinaliam kryžiui.

Tai pirmasis vanduo – šaltinis, upeliukas, upė. Turi stiprius intuityvius kanalus, todėl Vėžiai yra laikomi vienais intuityviausių ženklų.

Labai emocionalus, intensyvus vanduo. Vienas švariausių, sugeba apsisaugoti ir atsistatyti. Susijęs su savęs pažinimu, savo vietos gyvenime suvokimu. Moka priimti patirtį ir panaudoti tolimesniam vystymui.

REKLAMA
REKLAMA

Pats giliausias ženklas, nes lenda giliau į patirtis ir praeitį.

Vertybės: šeima, vaikai, vieta, gimtinė, mama. Linkę dėl jų aukotis. Būdingas uždarumas ir vidinis konservatyvumas (dėl savisaugos). Sudėtinga priversti pakeisti nuomonę, esant dideliam spaudimui, sutinka su oponento įrodymais, bet viduje pasiliks prie savo.

REKLAMA

Emociniai įrodymai svarbiau už loginius. Kompanijoje renkasi mažiausiai matomą vietą, kad jaustųsi saugūs. Reikia savo kampo. Gilus emocionalumas, slepiamas nuo aplinkinių. Saugumo poreikis, noras turėti savo gyvenamą plotą, taupus.

Noras ir mokėjimas prižiūrėti, rūpintis, auklėti.

Nenuspėjamumas, nes varomoji jėga yra emocijos, kurios kruopščiai slepiamos.

Veiklos sferos: šeima, vaikai, motinystė.

Spalva: balta, mėlyna, sidabrinė, nakties dangaus.

Saulei keliaujant Vėžio zodiako ženklu palanku pasirūpinti savo namais, skirti didesnį dėmesį savo šeimai ir vaikams. naudinga aplankyti vaikystės vietas, tolimus gimines, mamas.

Tokiu metu reiškiasi šeimos, tėvynės ilgesys. Vienišiai labai stipriai jaučia vienatvės liūdesį ir ilgesį šeimos. dėl to galimi nauji ryšiai, pažintys. Išryškėja siekis sukurti savo lizdą.

Šaltinis: www.asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų