Šią apžvalgą noriu pradėti nuo padėkos restoranui „Onorė“ už sugadintą vakarą. Esu šokiruotas. Jei neklystu – šis restoranas kažkuriais metais buvo tarp 30 geriausių restoranų. Jei taip, tada kyla man du klausimai: kas renka 30 geriausių restoranų? Arba kaip galima taip greit kristi veidu į dugną?

Apsilankymas Palangos restorane (Nuotr. Riebus katinas)

Apsilankymas Palangos restorane (Nuotr. Riebus katinas)

Apie tai, manau, bus įdomu pasiskaityti visiems komisijos nariams, kurie sau leidžia rinkti 30 geriausių Lietuvos restoranų. Nelabai suprantu – ką jūs renkate?

Geriausią Lietuvos restorano virtuvę ar vertinate visumą? Nes restoranas nesibaigia ir niekada neprasideda virtuvėje. Puikus to pavyzdys – ir ši maitinimo įstaiga „Onorė“, save tituluojanti restoranu. Jeigu po šio apsilankymo man reiktų priskirti jums statusą, tai rinkčiausi tarp baro ir arbatinės, bet tik ne restoraną.

Nes restoranas – tai ne tik virtuvėje maistą gaminantys virtuozai, bet ir salės darbuotojai. Tai branduolys, nuo kurio profesionalumo priklauso, su kokia nuotaika iš jūsų išeis klientas ir ar dar kartą sugrįš.

Nesu matęs nė vieno restorano, kuriame klientus pasitinka padavėja, o ne administratorius. Ir jeigu ji klientus pasitiktų prie įėjimo, dar neatkreipčiau į tai dėmesio, bet mus jie pastebi tik besiblaškančius po salę.

REKLAMA

Žiūrime, ką turime toliau. Niekada nepasitikėjau padavėjais, kurie priimdami užsakymą neužsirašinėja. Su tokiais po to gali ginčytis kiek nori bandydamas įrodyti, kad užsakei kitą patiekalą. Taip nutiko ir šį kartą.

Užsisakiau šiltas salotas su aštuonkoju, o gavau salotas su antiena. Kas vyko toliau – jau aprašiau. Padavėjas buvo įsitikinęs, kad aš ir užsakiau salotas su antiena. Tad mūsų su Katiniene diskusijos laukiant sriubos ir salotų apie tai, kodėl užsisakiau aštuonkojį, o ne kažką kitą, buvo tik mano lakios vaizduotės vaisius…

Restorane mes praleidome pusantros valandos, ir visą tą laiką buvome padavėjų įkaitais. Teisingiau pasakius – jų kalbų prie baro, garsaus juoko.

Kodėl tie žmonės, kurie skyrė daug dėmesio, kad juos išmokytų, kaip aptarnauti klientus, kaip mandagiai paklausti apie valgytus patiekalus, neišmokė, kaip jie turi elgtis, kai nestovi šalia kliento stalelio? Tarsi maži vaikai: kol stovi šalia tėvų – lyg šilkiniai avinėliai, bet tik paleisk juos nuo stalo, ir prasideda…

Ar man įdomu skambant ramioms melodijoms klausytis, kas kokiam barmenui patinka, kas ką išleis valanda anksčiau namo ir kiek tai kainuos? Ar normalu, kad padavėjas, paėmęs į rankas kokteilių plaktuvą, blaškosi po salę, bandydamas vaidinti žonglierių? Meta kokteilių plaktuvą į orą ir bando jį gaudyti dviem rankom, ir kas kartą aš laukiu, kada jis jo nesugaus, ir tas tėkšis į žemę visu garsu, bent kažkiek apramindamas padavėjų-merginų žviegimą už baro.

Kokių skonių ar poskonių mes galime ieškoti valgydami sriubą už 8 eurus ar salotas už 13 eurų tvyrant tokiam triukšmui?

REKLAMA

Visada pietaudami restorane ar kitur bendraujame tyliai, kad savo kalbomis netrukdytume kitiems klientams. Tad kodėl šio restorano padavėjai elgiasi taip, lyg dirbtų kokioje čeburekinėje, kurioje jų rėkimą užgožia puoduose čirškiantis aliejus bei jame besiblaškantys čeburekai?

Pabandysiu kiek dėmesio skirti ir maistui, nors ir minėjau – tai buvo tik brangūs pietūs traukinių perone, kuriame dūzgia dešimtys traukinių.

Jei sriubai jokių priekaištų neturiu, tai man per klaidą atneštoms antienos salotoms kelias pastabas išsakysiu. Jei antiena iškepta be priekaištų, tai jos priedais likau nesužavėtas.

Kriaušė, džiovinti pomidorai, riešutai ir restoranui nebūdingas kalnas salotų niekaip nederėjo su antiena. Bet tai mano nuomonė, o gal prasiveržė nepasitenkinimas negavus to, ko prašiau, ir ieškojau minusų patiekalui, kurio neužsakiau.

Kadangi tai restoranas, normalu, kad, nors salėje užimti vos keli staleliai, maisto tenka laukti gan ilgai. Nes čia nenaudojami pusfabrikačiai ir maistas neruošiamas mikrobangėse, kaip priimta daugelyje tinklinių restoranėlių. „Onorė“ – tikras restoranas, tik su netikrais padavėjais, kurie visą laiką bandė save prablaškyti nuo nieko neveikimo blevyzgomis apie nieką.

Džiugino tik tai, kad padavėjas, pastebėjęs, kokteilių plaktuvo mėtymas į orą nebesulaukia didelio kolegių dėmesio, pagaliau jį padėjo, taip jo ir neišmetęs ant grindų.

Nekantriai laukėme pagrindinių patiekalų, norėjosi greičiau pavalgyti ir bėgti iš čia neatsisukant. Žinoma, prieš tai susimokėjus.

Antrieji patiekalai užminė dar daugiau klausimų. Vienas iš jų: kas šiame restorane formuoja kolektyvą? Kodėl toks skirtumas tarp dirbančių salėje ir tų, kurie dirba virtuvėje? Kadangi sėdėjome netoli virtuvės, iš jos negirdėjome jokių blevyzgų ar juoko, kuris galėtų susilieti į vieną visumą su skleidžiamu padavėjų.

REKLAMA

Tiek lašišos, tiek jautienos kepsniai man leidžia spėti, kad virėjai, kurie šiam restoranui atnešė garbę 2017 metais patekti tarp 30 geriausių Lietuvoje, tebedirba čia. Bet dėl padavėjų aš drįsčiau abejoti. Nes jie tikrai nereprezentuoja restorano, nepabijokime griežtesnio įvertinimo – jį naikina.

Suvalgius pagrindinius patiekalus šiame restorane teko dar laukti 15 min., nes padavėjas priminė, kad buvo užsakytas dar ir desertas. Jei ne to deserto pateikimas vazonėlyje, būčiau paprašęs jį supakuoti išsinešti.

Įdomus deserto patiekimas, dar pristatymas, kaip jį reikia valgyti, išties turėtų sužavėti bet kurį klientą, jeigu dar skambėtų romantiška muzika ir tyliai netoliese stovėtų padavėjai.

Bet besitęsiantis jauno kolektyvo pliurpalizmas neleido neskubant mėgautis desertu, kuris to buvo vertas. Gaivus desertas iš kelių skirtingų sluoksnių mūsų ilgam nesulaikė.

Reziumė. Už vėlyvus pietus sumokėjome 80 eurų. Sąskaitoje figūravo 78 eurų suma. 2 eurai arbatpinigių turėjo nustebinti padavėją, kuris, manau, dabar skaito šią apžvalgą.

Jei tamsta ir kolegės būtumėt tada nepamiršę, kad esate restorane, ant padėkliuko būtų atsidūrę 90, bet ne 80 eurų. Tiesiog arbatpinigius reikia užsidirbti ne tik aptarnaujant klientą prie stalo, bet ir rodant jam pagarbą nuėjus nuo jo.

Tai, kaip jūs elgiatės darbo metu, parodo: jūs ne tik nevertinate darbo vietos, bet ir nebandote užsidirbti. Nes vakare sėdėdami rūbinėje ir skaičiuodami pažertas ant suolelio monetas kaskart susimąstote, kad į šį restoraną ateina šykštūs klientai. Bet ar kada pagalvojote, jog bėda – jūsų pačių elgesys?

REKLAMA

Kadangi aš nerenku geriausių restoranų 30-uko, o vertinu kiekvieną penkiabalėje sistemoje ir vertinu visumą, restoranui „Onorė“ skiriu 3/5.

Jeigu reikėtų vertinti vien virtuvę, jai skirčiau stiprų 4/5. Nes matydamas patiekalų kainas tikėjausi laipteliu aukščiau.

Šaltinis: Riebus katinas tinklaraštis 

Egle
2019-08-21 22:13:40
Negaliu patiketi kaip galima sitaip meluoti. Mes sedejome ta vakara prie sios ponios su vyru. Jei pamenat mes buvom pora su mazu leliuku :) Si ponia uzsisake sriuba, kurios kaip supratome teko netrumpai palaukti. Ir padavejui paklausus kaip sriuba, ji atsake, kad sriuboje ne lasisa(kaip turejo buti) o vistiena. Padavejas maloniai patikino, kad tikrai lasisa, bet nuejo pasitikslinti su virtuve. Grizes dar kart patikslino, kad lasisa. Ponia pasake, kad tada ji sena ir tegu jie patys valgo. Padavejas net iskviete virtuves sefa ir tas taip pat patikino, kad cia lasisa. Veliau mes turejome iseiti. Bet aiskiai matesi, kad ponia nori prisikabinti ir issilieti. Norejosi jos paklausti ar ne ta koja islipot is lovos :) ja aptarnaves padavejas buvo super malonus, dar sakeme su vyru, kad daugiau butu tokiu padaveju. Jokio slamesio ar sneku aplink mus nebuvo. Ponia jei skaitote si komentara, siulyciau jums susitvarkyti asmeninius santykius, nes ypac matesi nesutariat su vyru ir neieskoti atpirkimo oziu ;)
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Ainis 2019-08-29 00:31:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Na o dabar atvirai... Padavėjas gauna 700 EUR algos, procentą nuo apyvartos, kas yra kokie dar 600 EUR ir arbatpinigius, kurie žavia liūto dalimi švyti maždaug 1000 EUR. Suma summarum 2300 pinigėlių. Neprastai. Per vieną mėnesį. Norėtųsi tokios algos. Tiesa? O svečias išeina nepatenkintas... Gaila padavėjo...   ATSAKYTI
Laimis 2019-08-27 10:52:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nueikite į Gusto blynine Vilniuje, tuomet vertinsite tokius restoranus, maistą ir aptarnavimą. Nes po apsilankymo toje skylėje norfoj pirkti varkėčiai net nešildyti rodosi dieviško skonio.   ATSAKYTI
Mantas 2019-08-25 10:03:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Sprendžiant iš nuotraukų, tai kažkokia picerija    ATSAKYTI
lankytojas 2019-08-23 23:48:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
kitus teisti lengviausia, greit nebebus isvis kam dirbti per tokius klientus.....   ATSAKYTI
Rasa 2019-08-24 19:26:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tegul ir nedirba, priims normalius žmonės, kurie vertins darbą   
As 2019-08-25 06:48:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Tegul moka normaliai ir bus kam dirbti !!!  
Ups 2019-08-23 22:35:59
Pranešti apie netinkamą komentarą
-7
Juokas per asaras . Boba pati maista pasigamink . o savo pinigus i s....ne isikis . milijoniere atsirado o maisto ruost nemoka    ATSAKYTI
Rulis 2019-08-22 21:32:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Nu bet tau ir neitiksi,tai tau šaltibarščiai užkliuvo,dabar vėl?!namie ėsk!   ATSAKYTI
B 2019-08-24 18:34:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
  
Kysee 2019-08-22 13:36:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
-12
Oi kaip norėčiau straipsnį atskaityt atgal. Neradau aš jame problemos jokios, susijusios su restoranu, na gal tik tiek, kad sumaišė užsakytas salotas, bet toliau tik pikto, viskuo nepatenkinto žmogaus paburbuliavimas. Na ar palengvėjo autoriui? Išsiliejot? Gaila darbuotojų dirbančių tokiuose restoranuose, ateina žmonės tokie, kaip autorius, galintys sumokėti didesnius pinigus už maistą ir dėl to besijaučiantys tiesiog karaliai. Visi turi juos apšokinėti ant pirštų galų ir išbučiuoti rankas. Bevertis straipsnis (rimtai tokius dar viešina?), kuriame problema buvo tik autoriaus vidinis pasaulis, bet tikrai ne restoranas.   ATSAKYTI
CR 2019-08-23 16:55:11
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Na padavėjo įvaizdis suteikia daug... kartą užėjau tik kavos, o padavėjo/jos dėka išėjau sotus, surūkęs skanų cigarą, paskaitęs miesto ir LT naujienas, išgėręs kokybiško aperityvo prieš maistą ir skanaus espresso po jo (laikai iki Ve...) Tada arbatos palikau daugiau nei kainavo patiekalai...
  
Laima 2019-08-22 09:52:20
Pranešti apie netinkamą komentarą
-11
Vos prisiverčiau perskaityti nuomonę iki galo - net keletą kartų virė viduje nuo tokių kabinėjimusi lygioj vietoj. Atrodo, kad Riebus Katinas pasiekė senio bambeklio amžių ir jį nervina jaunosios kartos įpročiai. Taip, užaugo laisva karta, nesusilenkusi trilinka prieš klientą, ir ačiū Dievui - ne visą gyvenimą jie dirbs padavėjais. O tai, kad klientus pasitinka administratorius, tai išvis kažkoks deja vu iš XX a. devinto dešimtmečio! Sėkmės Onorè kolektyvui, ypač gyvybingoms padavėjoms!    ATSAKYTI
Nepatikejau 2019-08-22 03:45:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Straipsnis prajuokino ir visai neįtikino.. Nuotraukose puikiai atrodantis maistas,kainos perlenktos bet ne picerija juk, -krevetės, įdomus maisto dizainas.... sakyčiau,normalu. O dabar apie padavėjus...perskaičius autorės skundus,tiesiog kažkokie turgaus pardavėjai o ne padavėjai    ATSAKYTI
Violeta 2019-08-21 22:46:53
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Apsilankėme ir mes 08 14,taip pat buvau labai nustebus,kad ta vieta leidžia save vadinti restoranu,padavejų elgesys tikrai nederantis restoranui.Taip pat išėjus pasakiau šeinai,kad labiausiai gaila išleistų pinigų,nes nei maistas nei aptarnavimas neatitiko kainų :(   ATSAKYTI
Egle 2019-08-21 22:13:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Negaliu patiketi kaip galima sitaip meluoti. Mes sedejome ta vakara prie sios ponios su vyru. Jei pamenat mes buvom pora su mazu leliuku :) Si ponia uzsisake sriuba, kurios kaip supratome teko netrumpai palaukti. Ir padavejui paklausus kaip sriuba, ji atsake, kad sriuboje ne lasisa(kaip turejo buti) o vistiena. Padavejas maloniai patikino, kad tikrai lasisa, bet nuejo pasitikslinti su virtuve. Grizes dar kart patikslino, kad lasisa. Ponia pasake, kad tada ji sena ir tegu jie patys valgo. Padavejas net iskviete virtuves sefa ir tas taip pat patikino, kad cia lasisa. Veliau mes turejome iseiti. Bet aiskiai matesi, kad ponia nori prisikabinti ir issilieti. Norejosi jos paklausti ar ne ta koja islipot is lovos :) ja aptarnaves padavejas buvo super malonus, dar sakeme su vyru, kad daugiau butu tokiu padaveju. Jokio slamesio ar sneku aplink mus nebuvo. Ponia jei skaitote si komentara, siulyciau jums susitvarkyti asmeninius santykius, nes ypac matesi nesutariat su vyru ir neieskoti atpirkimo oziu ;)   ATSAKYTI
Riebus katinas 2019-08-22 09:05:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Eglute, visų pirmą mes buvome dieną, ne vakare. Antra sriubą valgiau aš, Riebus katinas. ir dėl žuvies pretenzijų neturėjau. Trečia joks virėjas nebuvo išėjęs. Ketvirta, kodėl jūs manote, kad kažkokia pasipiktinusi ponia tuo restoranu buvo mano žmona, o ten kartu sėdėjęs aš? Negi jūs tokia naivi ir manote, kad tokia vieta galime pasipiktinti tik mes vieni Katinai? Keista, kad žmonės visuose klientuose, kurie reiškia priekaištus iškart įžvelgia mane.
Visiems ekspaertams, manantiems kad tai kas gražu - būtinai skanu, atsakau, meniu paveiksluodami nuotraukas fotografai net tepa batų tepalą, kad jis suteiktu žavesio kepsniui, bet jis nėra valgomas. Tad grožis ir skonis ne visada eina kartu...  
ecas 2019-08-21 22:04:35
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
daugiau as y sita restorana kojos neykelsiu baisu   ATSAKYTI
Diana 2019-08-21 21:41:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Nesenai buvau šitame restorane, maistas, gėrimai, aptarnavimas, 10balu! Viskas bu o tobula nesinorėjo išeiti.    ATSAKYTI
Eleonora 2019-08-21 19:38:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Seniai tokia nesamone skaiciau    ATSAKYTI
Aukse 2019-08-21 18:58:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
O ko dirbat uz grasius? Niekas nedirbtu,moketu daugiau..po to apeliuoja i ta zmogu su arbatpinigiais...neprivalah palikt   ATSAKYTI
Marija 2019-08-21 16:04:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
-14
Keistas straipsnis. Tik iejus kazkas nepatiko galima apsisukti ir eiti i kita. Paniute buvo be nuotaikos, todel ir isliejo savo nuodus. O kad paliko 2 euru arbatpinigiu tai jai paciai garbes nesuteikia.    ATSAKYTI
As 2019-08-21 18:55:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
-14
Neprivalau palikti jokiu arbatpinigiu,kodel tureciau!? Alga gauna.   
Gab 2019-08-22 01:13:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Taip jus neprivalote palikti arbatpinigiu. Bet visu pirma tai yra etiketas, pagal kuri klientas turi palikti iki 10% procentu arbatpinigiu nuo jo isleistos sumos. Zinoma kiek jus paliksite priklauso nuo jusu bei pacio padavejo profesionalumo. Be to turiu pastebejima, jog daugelis zmoniu arbatpinigius palieka atsizvelgiant i visa bendra kavines vaizda. yra situaciju kai maistas nera ispudingas, taciau aptarnavimas yra superinis ir del nepatikusio maisto klientas nepalieka arbatpinigiu, bet sioje situacijoje juk padavejas nekaltas, jie stengesi aptarnauti ir savo darba atliko profesionaliai. O isgirdusbpasakyma as nepalieku arbatpinigiu, juk padavejai gauna atlyginima man pasidaro labai liudna, nes jus tikriausiai neisivaizduojate ka reiskia dirbti 12 h per diena ar net daugiau, taikytis prie kiekvieno kliento poreikiu ir visuomet islikti rami (jau nebekalbu apie fiziskus sunkumus kai per diena nueini ~20 km.) o galiausiai gal tas padavejas siandiena dar nevalges nes tiesiog nebuvo tam laiko. Ir taip daug kas pasakytu tai nedirbk tokio darbo. Gerai nedirbsiu as, nedirbsi tu, tuomet idomu kas jus aptarnaus?   
Viska zinau 2019-08-22 06:37:41
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
To gab:
Etiketas? O kas cia nustate toki etiketa? Jav? Kodel kitose sferose aptatnaujantiems zmonems nepaliekami arbatpinigiai? Tik jus galvojat kad aptarnaujat zmones?
Beje jei nebutu padaveju nueiciau ir pasiimciau pats maista. Anoks cia sunkumas. Bent nenuvalgytu nuo virsaus kol maistas laukia po lempa kad neatsaltu..   
Karolis 2019-08-22 10:53:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Taip poniute tai yra etiketas palikti arbatpinigius, as taip pat esu dirbes tiek barmenu tiek padaveju ir mokiausi tam kelerius metus, o apie administratoriaus pareigas jaigu neismanot tai patylekit, kitas dalykas jai padavejas nepasitiko ko cia panikuot atsisedat lauket atsilaisvins ateis, manau nesuprantat koks kruvis tenka padavejui ir kad 1 metu jis negali buti 5 vietose. Kitas dalykas manau kai prieme uzsakyma jusu jis pakartojo viska tad klaidu priimant uzsakyma but negalejo, zinoma jai jie ten veliau isidirbinejo t. T. Tai yra nepriimtina nes smugdo ymones varda, bet ir jums siulyciau pasidomet kas kokius darbus atlieka ir kaip viskas turi but aptarnavimo srityje bei kokia ir nuo ko priklauso padeka tai vietai.   
Lina 2019-08-23 12:41:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Marija, autorius tai vyras :))))). Juokinga   
Ale va 2019-08-21 13:05:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-11
Padavėjai restoranuose mažai uždirba taigi ir pakliūna dirbti ne aukščiausio kultūrinio lygio. Restoranų lankytojai dažniausiai "iš ubago pavirtę ponais" . Taigi ir kultūra čia...   ATSAKYTI
Chachacha 2019-08-26 08:57:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O padavejai- ponai, virte ubagais  
Greta 2019-08-21 11:33:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
-15
Padirbk tu padaveju, tada gal suprasi ka tai reiskia. Man teko dirbt, meciau. Uz toki atlyginima nemanau kad kazkam butu malonu toki darba dirbti, toks darbas fiziskai baisiai vargina ir ne tik o dar ir psihologiskai nuo visu tokiu klijantu vemt norisi kai ateina tokie ponai nors is aprangos tikrai nera turtingas. Tad manau tiesiog per mazai moka siems zmonems uz toki sunku darba nors ir kaip jis atrodytu paprastas taciau tai sunkus darbas. Jei butu didesni atlyginimai galbut ir ateitu labiau issilavine zmones ir labiau dziaugtusi savo uzdarbiu bei darbu. Pripazinkim minimali alga padavejo tikrai menkina zmogaus saviverte.   ATSAKYTI
Aiste 2019-08-21 17:07:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-10
Pati dirbu toki pati darba ir tikrai yra sunku visada islikti mandagiai. Ypac kai ateina kiekvienas su savo pretenzijom ir nepasitenkinimais. Norisi tiesiog paimt ir pasiust... Esme yra tame, kad jei klijentai nori mandagaus aptarnavimo, tai visu pirma ir patys turetu but mandagesni. Nes padaveja tikrai nera atsakinga uz visa bara ir dar plius virtuve. O atsiimt turi uz visus..  
kaimietis 2019-08-21 17:55:10
Pranešti apie netinkamą komentarą
-8
Greta - kuo tas darbas toks sunkus ir kokias atsakomybes tu neši ? Fiziškai, taip , sunkus - visą dieną ant kojų, taip pat ir pardavėjų, statybininkų, mokytojų, policinikų ir t.t. Alga per maža ? Tai ko ten eit tada, normalus padavėjas kuris stengsis tikrai su arbata gaus 1k-1,5k ir daugiau. Tai ar tai maža alga ? Žinoma priklauso nuo vietos, bet ten kur yra srautas ir kainos aukštesnės žmonės palieka ir po 5-10e, tai per vakarą antrą algą ir daugiau susirenki. Tikrai kai kur restoranuose atėjus norisi "pamokyt" padavėjus kaip dirbt nes eina dauguma jaunų, nerimtai žiūrinčių žmonių dirbt. Tai atsirėmę plepa, įrankius valo , krauna, triukšmauja - kai tokiose vietose vakarienė kainuoja 50-100e aš tokių garsų nenoriu girdėt, apie can can nekalbu ten ir liaudis tokia... ir aptarnavimas galimas..
Kalbant apie šitą konkretų restoraną, tai man asmeniškai tragiška aplinka, nesuprasi ar striptizo klubas ar pobūvių salė.. Bet aptarnavimas buvo mums labai malonus, maistas labai geras. Dėl aplinkos - reikėjo poros taurių kad nebekreipt.. :D
Straipsnis toks arogantiškas bet galvojant kad žmogus_kritikas eina į tokią vietą vertinimui tai ir žiūri kas gerai kas ne.
Dėl padavėju pasitinkančiu tai man čia toks po sovietinis mąstymas, taip prancuzyjojej, italijoj gal ir gali restoranas turėt admina, bet lt būna tie patys padavėjai pasitinka, pasodina, atneša menu ir aptarnavimo nematau problemos.
Dėl - atsiminimo užsakymo, manau geruose restoranuose ir turi tokie žmonės būti nes patiekalų nedaug ir juos atsimint neturėtu but labai sunku - tai autorius vėl čia ..
Čia kaip visada būna vietų kur visada gerai, kitur kaip kuris šefas, kaip sezonas ar ne tai daug priklauso, palangoj kai sezonas tada ir sunku kažko tikėtis nes ima į personalą tik kas nori, ne sezono metu gal ir stengias labiau dėl tos arbatos ir pasirinkimas didesnis.
Skanaus!  
Renata 2019-08-21 09:13:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-14
Dar vienas susireikšminęs "inteligentas"    ATSAKYTI
As 2019-08-21 00:15:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-16
Ot problema rado iš gero gyvenimo    ATSAKYTI

Top Video

Po paviešinto įrašo, kaip pareigūnas elgėsi su mokyklinuke – šis atleistas
DABAR RODOMA
Po paviešinto įrašo, kaip pareigūnas elgėsi su mokyklinuke – šis atleistas
DABAR RODOMA
Namų kieme radę „dovaną“ šeima pežiūrėjo įrašą – negalėjo patikėti
DABAR RODOMA
Savo kieme dirbęs vyras tapo sensacija: įrašas priverčia aiktelėti
DABAR RODOMA
Lietuvos žurnalistų krepšinio čempionai – TV3 komanda!
DABAR RODOMA
NBA nakties epizodų TOP 5
DABAR RODOMA
Įspūdingi Ziono Williamsono žaidimo epizodai NBA ikisezoninėse varžybose
DABAR RODOMA
Moteris manė, kad namuose vaidenasi: tiesa pasirodė visai kitokia
DABAR RODOMA
Kamerų įrašas atskleidė moterų sąmokslą: apsvaigino vyrą ir juo pasinaudojo
DABAR RODOMA
Šiurpą keliantis reginys: vyras kameromis užfiksavo neįprastą reiškinį
DABAR RODOMA
100-metį atšventusios dvynės atskleidė paprastą savo ilgo gyvenimo paslaptį
REKLAMA
Taip ruoštos bulvės taps firminėmis: visi prašys recepto (worldrecipes nuotr.)
Jei turite bulvių ir norite greitos vakarienės, skubėkite išbandyti tokį receptą. Gali būti, kad jis taps jūsų mėgstamu ir jūs jį įtrauksite į mėgstamiausių sąrašą. Jums ...
Nepamirštamo ispanų delikateso įkvėpti receptai
Gardžiomis jūros gėrybėmis garsėjanti Ispanija nuolat stebina neįprasto skonio ir išvaizdos patiekalais. Vienas iš keisčiausių – mažieji unguriukai. Šis šiaurės Ispanijos ...
Kotletai su pievagrybiais (Gamink su Audrone nuotr.)
Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo pagaminti kotletus su pievagrybiais. Jų skonis sužavės nuo pirmojo kąsnelio, puikiai tiks pietums ir vakarienei.  Jums ...
Karbonadas
Skubėkite ruošti vakarienę, kuri sužavės nuo pirmojo kąsnelio. Išbandę sako, kad tai skaniausias karbonado kepimo variantas.  Jums reikės:  kilogramo kiaulienos ...
Puikusis obuolių pyragas (Nuotr. 7ravioli/worldrecipes.eu)
„Obuolių pyrago receptas paprastas, panašus į tą, kurį visi seniai žino, bet gerai subalansuotos produktų proporcijos garantuoja, kad gausis puikiai. Man net buvo leidę į ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų