Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Na o dabar atvirai... Padavėjas gauna 700 EUR algos, procentą nuo apyvartos, kas yra kokie dar 600 EUR ir arbatpinigius, kurie žavia liūto dalimi švyti maždaug 1000 EUR. Suma summarum 2300 pinigėlių. Neprastai. Per vieną mėnesį. Norėtųsi tokios algos. Tiesa? O svečias išeina nepatenkintas... Gaila padavėjo...
Nueikite į Gusto blynine Vilniuje, tuomet vertinsite tokius restoranus, maistą ir aptarnavimą. Nes po apsilankymo toje skylėje norfoj pirkti varkėčiai net nešildyti rodosi dieviško skonio.
Sprendžiant iš nuotraukų, tai kažkokia picerija
kitus teisti lengviausia, greit nebebus isvis kam dirbti per tokius klientus.....
@lankytojas Tegul ir nedirba, priims normalius žmonės, kurie vertins darbą
@lankytojas Tegul moka normaliai ir bus kam dirbti !!!
Juokas per asaras . Boba pati maista pasigamink . o savo pinigus i s....ne isikis . milijoniere atsirado o maisto ruost nemoka
Nu bet tau ir neitiksi,tai tau šaltibarščiai užkliuvo,dabar vėl?!namie ėsk!
Oi kaip norėčiau straipsnį atskaityt atgal. Neradau aš jame problemos jokios, susijusios su restoranu, na gal tik tiek, kad sumaišė užsakytas salotas, bet toliau tik pikto, viskuo nepatenkinto žmogaus paburbuliavimas. Na ar palengvėjo autoriui? Išsiliejot? Gaila darbuotojų dirbančių tokiuose restoranuose, ateina žmonės tokie, kaip autorius, galintys sumokėti didesnius pinigus už maistą ir dėl to besijaučiantys tiesiog karaliai. Visi turi juos apšokinėti ant pirštų galų ir išbučiuoti rankas. Bevertis straipsnis (rimtai tokius dar viešina?), kuriame problema buvo tik autoriaus vidinis pasaulis, bet tikrai ne restoranas.
@Kysee Na padavėjo įvaizdis suteikia daug... kartą užėjau tik kavos, o padavėjo/jos dėka išėjau sotus, surūkęs skanų cigarą, paskaitęs miesto ir LT naujienas, išgėręs kokybiško aperityvo prieš maistą ir skanaus espresso po jo (laikai iki Ve...) Tada arbatos palikau daugiau nei kainavo patiekalai...
Vos prisiverčiau perskaityti nuomonę iki galo - net keletą kartų virė viduje nuo tokių kabinėjimusi lygioj vietoj. Atrodo, kad Riebus Katinas pasiekė senio bambeklio amžių ir jį nervina jaunosios kartos įpročiai. Taip, užaugo laisva karta, nesusilenkusi trilinka prieš klientą, ir ačiū Dievui - ne visą gyvenimą jie dirbs padavėjais. O tai, kad klientus pasitinka administratorius, tai išvis kažkoks deja vu iš XX a. devinto dešimtmečio! Sėkmės Onorè kolektyvui, ypač gyvybingoms padavėjoms!
Straipsnis prajuokino ir visai neįtikino.. Nuotraukose puikiai atrodantis maistas,kainos perlenktos bet ne picerija juk, -krevetės, įdomus maisto dizainas.... sakyčiau,normalu. O dabar apie padavėjus...perskaičius autorės skundus,tiesiog kažkokie turgaus pardavėjai o ne padavėjai
Apsilankėme ir mes 08 14,taip pat buvau labai nustebus,kad ta vieta leidžia save vadinti restoranu,padavejų elgesys tikrai nederantis restoranui.Taip pat išėjus pasakiau šeinai,kad labiausiai gaila išleistų pinigų,nes nei maistas nei aptarnavimas neatitiko kainų :(
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų