REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinė savaitės darbo diena tarsi kviečia atsipalaiduoti, tačiau neskubėkite. Penktadienis gali tapti rimtų išbandymų metu, tad pasitikrinkite, ką šiandien prognozuoja žvaigždės.

Paskutinė savaitės darbo diena tarsi kviečia atsipalaiduoti, tačiau neskubėkite. Penktadienis gali tapti rimtų išbandymų metu, tad pasitikrinkite, ką šiandien prognozuoja žvaigždės.

REKLAMA

Avinas

Dideli norai bus žalingi. Būkite atidesni atlikdami kasdienes užduotis: dėl šios dienos klaidų galite patirti nuostolių ar net prarasti darbo vietą.

Tauras

Venkite bet kokių skubotų išvadų ar žaibiškų veiksmų: galite viską sugadinti, ypač savo profesinei reputacijai pakenkti.

Dvyniai

Niekur nesiveržkite, stabtelėkite, imkitės tik įprastų kasdienių reikalų. Negeras laikas naujovėms: problemų kils net jei viską apgalvosite, apskaičiuosite. Būkite atidesni tėvų sveikatai, saugokite jų nervus.

Vėžys

Neskubinkite įvykių, nepasiduokite euforijai, verčiau į viską reaguoti santūriai. Nepasitikėkite sėkmės malone paskutinę akimirką. Būkite dėmesingesni ir jautresni bendraudami su vaikais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nusiteikite, kad šiandien ne visiems įtiksite, bet labai nepykite: sulauksite ir netikėtos pagalbos, užuojautos. Vis dėlto gerai pasvarstykite, iš ko galima priimti pagalbą, o iš ko ne.

REKLAMA

Mergelė

Jūs kupini vilčių bei geriausių ketinimų, tačiau kantrybė greitai išseks ir sutuoktinis ar mylimas asmuo gali tapti jūsų susierzinimo, blogos nuotaikos auka. Tai nepalankus metas profesinei veiklai: galite priimti žalingą sprendimą.

Svarstyklės

Galite pajusti įvairiausių nesmagumų ar net patirti tam tikrą prievartą, kai tenka keisti planus. Nesikarščiuokite, nespręskite nesusipratimų piktuoju. Galimi nusivylimai mylimu žmogumi ar senu bičiuliu. Bloga diena pirkti techniką bei įrankius tiek veiklai, tiek namams.

Skorpionas

Jūsų galimybės gali būti apribotos. Tai blogas laikas plėsti savo įtaką, naudotis ryšiais su įtakingais asmenimis tvarkant tarnybinius reikalus. Būkite dėmesingesni savo vaikams: stenkitės juos suprasti ir venkite spausti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Netikėtų pavojų, nelaukto pralaimėjimo diena. Mažiau planuokite, pagalba ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai savaime pakryps palankia linkme.

Ožiaragis

Mažiau planuokite, tuomet neteks nervintis, kai būsite priversti keisti planus. Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo jums ne pakeliui. Jei seniai esate nusprendę su kuo nors nutraukti santykius, šįvakar tiktų atsisveikinti gražiuoju.

Vandenis

Nepasiduokite liūdnoms nuotaikoms, niūrokoms mintims ir nesiimkite sunkių darbų, sudėtingų užduočių, nesivelkite į ginčus, nepatikėkite svetimiems savo paslapčių, pinigų ar atsakingų dokumentų.

Žuvys

Jausitės visai šauniai, tačiau rizikuoti nepatartina. Nesiveržkite nieko naujo imtis, venkite ko nors reikalauti iš vadovybės ar aukštų asmenų.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų