REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Dovilė Rimkevičiūtė (nuotr. Vidaja Vileišaitė)

„X Faktoriaus“ scenoje sekmadienį pasirodžiusi Dovilė Rimkevičiūtė televizijos žiūrovams savo talentą pademonstravo ne pirmą kartą. Ant populiariausio projekto scenos mergina pasirodė nepraėjus nė pusmečiui po dalyvavimo realybės šou „Aš-superhitas“.

62

„X Faktoriaus“ scenoje sekmadienį pasirodžiusi Dovilė Rimkevičiūtė televizijos žiūrovams savo talentą pademonstravo ne pirmą kartą. Ant populiariausio projekto scenos mergina pasirodė nepraėjus nė pusmečiui po dalyvavimo realybės šou „Aš-superhitas“.

REKLAMA

Antrą vietą TV3 televizijos šou pelniusi mergina pasižymėjo kaip viena ryškiausių dalyvių. Dėl drąsesnio savo elgesio jai teko nemažai kitų dalyvių kritikos ir net „keistuolės“ pravardė. Nors iki šiol nepamiršo nemalonių komentarų, dėl kurių teko lieti ašaras, Dovilė ryžosi dar vienam iššūkiui – pasirodė dar platesniam stebėtojų ratui.

Prieš „X Faktoriaus“ kameras mergina užtraukė vieną jautriausių Adele dainų. Ir laimėjo visų keturių teisėjų simpatijas. Tiesa, kelias iki šios scenos nebuvo lengvas. Nepaisant to, Dovilės balse nesigirdėjo jokio nepageidaujamo vibrato.

REKLAMA
REKLAMA

- Dalyvaudama projekte „Aš – superhitas“ sulaukei ne tik pagyrų, bet ir negatyvių reakcijų dėl savo noro būti pastebėtai. Tave net praminė keistuole. Kaip suradai jėgų lipti ir ant populiariausio muzikinio projekto scenos?

REKLAMA

- Aš tvirtai žinau, kur noriu būti. Visada atsiras žmonių, kurie skalbs ne savo marškinius – domėsis kažkuo kitu, tik ne savimi pačiais. O aš tiesiog žinau, kad tai yra ta populiarumo ir galimybės stovėti ant scenos kaina. Artistai turi būti pasiryžę ją atiduoti.

- Apie tai pagalvojusi ant scenos žengei nieko nebijodama?

- Jūs neįsivaizduojate, kaip jaudinausi. Be to, naktį beveik nemiegojau, tad emocijų tikrai pakako.

- Nesisekė užmigti?

- Būtų sekęsi, tačiau nebuvo kada. Tiesiog apie tai, kad esu kviečiama į „X Faktoriaus“ filmavimą, kuris vyko šeštadienio rytą, sužinojau tik penktadienį. Ne gana to, tuomet net nebuvau Lietuvoje. Kaip tik tuo metu su sese poilsiavome Turkijoje. Tad paskutinį atostogų vakarą repetavausi viešbučio kambaryje. Bėda ta, kad lėktuvas išskrido tik 6:00, o „X Faktorius“ kvietė atvykti 10:00.

REKLAMA
REKLAMA

- Galima sakyti, kad ant „X Faktoriaus“ scenos pasirodei visai nemiegojusi?

- Kaip pirštu į akį. Pamiegojau dvi valandas iki kol reikėjo keliauti iš viešbučio į oro uostą.

- Tačiau tavo balse nesijautė nei nuovargio, nei baimės. Ar jaudulį malšinai specialiais ritualais?

- Paprastai giliai pakvėpuoju ir pabandau atpalaiduoti visus kūno raumenis. Taip pat sau visuomet keletą kartų pakartoju, kur aš noriu būti, kur noriu stovėti, kam noriu atlikti dainas. Man šie projektai yra pradžia. Jaučiuosi dar visiškas niekas scenoje. Aš sau kasdien sakau, kad esu visiškai niekas muzikine prasme. Žinau, kad dar labai daug kelio reikia nueiti. Ir gyvenu su ta mintimi, kad kada nors būsiu didžiojoje scenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Paminėjai, kad kažkam nuolat dedikuoji dainas. Kam dainavai „X Faktoriaus“ scenoje?

- Kadangi Adele dainoje „When we were young“ kalbama tai, kad senstame, dainavau savo praeičiai. Tiesiog susimąsčiau, kad liūdna, jog neturime galimybės susigražinti laiko atgal, kad negalime dar kartą išgyventi svarbių akimirkų. Tad šią dainą atlikau savo prisiminimams. Į sceną žengiau su ta mintimi, kad reikia gyventi šiandien.

- Vadinasi, tavo sceninė paslaptis yra ta, kad prieš atlikdama dainą, gerai pagalvoji apie jos riekšmę?

- Taip. Aš visuomet bandau pasirinkti tas dainas, kurios tiktų man. Susigalvoju kam jas atlikti. Nebūtinai tas klausytojas turi būti žmogus. Tai gali būti, pavyzdžiui, prisiminimai. Tuomet pajauti dainą.

REKLAMA

- Tau uždainavus „X Faktoriaus“ atrankoje ne visi teisėjai buvo patenkinti tavo pasirinktu dainos atlikimo būdu, tembru. Ar pritari jų komentarams?

- Jie buvo visiškai teisūs. Sekmadienį peržiūrėjau savo pasirodymą ir raudonavau iš gėdos. Esu labai savikritiška. Kiekvieną savo pasirodymą atidžiai nagrinėju ir vertinu. Supratau, kad reikia paprastumo. Paskui mano galvoje sukosi daugybė dainų, kurias galėjau atlikti. Juk galėjau pasirinkti kur kas paprastesnį kūrinį ir tuomet pademonstruoti savo vokalinius sugebėjimus. Juk genialumas slypi papratume. Su teisėjais visiškai sutinku. Labai džiaugiuosi jų pastebėjimais. Manau, kad kiekvienas jų tikrai gali padėti išmokti geriau atlikti kūrinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų