REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pirmųjų „Toyota GT86“, jo amerikietiškojo dvynio „Scion FR-S“ ir bendro projekto partnerių produkto „Subaru BRZ“ pasirodymo rinkoje dienų pradėjo sklandyti ir gandai apie galimai ruošiamą atvirą puikiai vertinamo kupė versiją.

REKLAMA
REKLAMA

Paaiškėjo, kad „Toyota“ iš tiesų rengia tokį modelį, o kitą mėnesį vyksiančioje Ženevos automobilių parodoje netgi pademonstruos jo koncepcinę versiją.

REKLAMA

„FT-86 Open“ pavadintas konceptas „Toyota“ teigimu, taps viena iš galimų ne vieną apdovanojimą pelniusio GT86 sportinio kupė permainų demonstracijų, o pagrindinis kompanijos tikslas yra įvertinti, kaip publika reaguos į atviro GT86 modelio idėją.

Oficialiame japonų kompanijos pranešime taip pat teigiama, kad šiuo metu vykdomi kabrioleto prototipo inžineriniai bandymai. Iš esmės tai reiškia, kad jei publikos reakcija bus teigiama, per ateinančius porą metų tiek „Toyota GT86“, tiek ir „Scion FR-S“ pavidalu turėtume išvysti serijinės gamybos modelį.

Pirmame oficialiame eskize galima matyti, kad kabrioletas turės „2+2“ tipo sėdimų vietų schemą, tačiau suprasti, ar bus naudojamas medžiaginis, ar kietas sulankstomas stogas kol kas neįmanoma.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų