Parmezano sūris

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Parmezano sūris“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Parmezano sūris“.

Atskleidė, kaip pasigaminti tobulą bulvių košę: išeis daug skanesnė

Puri, kreminė, burnoje tirpstanti bulvių košė yra paprastas, pigus ir itin skanus patiekalas. Jį mėgsta tiek suaugusieji, tiek vaikai, o jeigu tradicinį receptą pagardinsite paprastu priedu, košė bus tiesiog neatsivalgoma. Taip pačios paprasčiausios bulvės, kurias Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, vadina pardavimų čempionėmis, nustebins nauju skoniu. „Bulvės perkamos ištisus metus ir visais sezonais karaliauja populiariausiųjų daržovių viršūnėje.
2023-12-12

Receptas. Kalėdinės užkandėlės

INGREDIENTAI: 1 sauja alyvuogių (juodosios, perpjautos per pusę) 1/4 stiklinės alyvuogių (juodosios, smulkintos) 1/4 stiklinės bazilikų (smulkintas) 0.5 stiklinės paprikų (raudonoji, skrudinta ir susmulkinta) šiek tiek majonezo 1/4 stiklinės parmezano sūrio (trintas) šiek tiek druskos 4 vienetai tortilijos 400 gramų varškės sūrio PARUOŠIMO BŪDAS: Viename dubenyje sumaišiau tarkuotą varškės sūrį, smulkintą papriką, alyvuoges, baziliką, parmezano ...
2022-03-03

Receptas. Bulvės su sūriu

INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių 3 vienetai česnakų (skiltelės, smulkintos) 200 gramų pomidorų pastos (vyšniniai, perpjauti pusiau) 60 gramų parmezano sūrio (tarkuotas) 3 valgomieji šaukštai prieskonių (bulvėms virti, Santa Maria) Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Nulupkite bulves ir virkite su prieskonių mišinių, kol suminkštės. Tada nusausinkite. Norėdami patiekti, ant bulvių sudėkite pomidorus, česnakus ir sūrį.
2022-03-03

Receptas. Kalėdiniai koldūnai

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1.5 kilogramo moliūgų šiek tiek muskato (maltas) 1 valgomasis šaukštas garstyčių (su sėklomis arba 150 g mostardos) 10 vienetų šalavijų (lapeliai) 3 vienetai kiaušinių 350 gramų kvietinių miltų 150 gramų parmezano sūrio (tarkuotas) šiek tiek likerio („Amaretto“ arba 100 g sausainių „Amaretti“) šiek tiek druskos 100 gramų sviesto šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota) PARUOŠIMO BŪDAS: ...
2022-03-02

Receptas. Sūrio sausainiukai

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų (džiovintas, maltas) 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti) 2 ir 1/5 stiklinės kvietinių miltų 170 gramų parmezano sūrio 1/3 arbatinio šaukštelio druskos 7 valgomieji šaukštai sviesto 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių 3/4 stiklinės pasukų PARUOŠIMO BŪDAS: Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, juoduosius pipirus, kepimo miltelius, bazilikus ir druską. Šaltą sviestą supjaustykite mažais gabaliukais.
2022-03-02

Receptas. Morkų salotos su vištų širdelėmis ir grybais

INGREDIENTAI: 3 vienetai juodųjų pipirų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 vienetai morkų 2/5 vieneto pastarnokų 1 vienetas svogūnų 150 gramų vištienos širdelių 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 80 gramų pievagrybių 100 gramų parmezano sūrio šiek tiek druskos 50 gramų grietinės 1 vienetas laurų lapų šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio Paruošimo laikas: Apie 5 min.
2022-03-02

Receptas. „Turtingoji sriuba“

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti) 6 vienetai kopūstų (lapai) 0.5 arbatinio šaukštelio mairūnų (džiovintas) 1 vienetas moliūgų (nedideli) 2 vienetai morkų 3 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos) 1 stiklinė pomidorų pastos (smulkinti) 3/5 stiklinės pupelių 1 vienetas ropių (saldžiosios) 1 vienetas salierų 1 vienetas svogūnų 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 200 gramų makaronų šiek tiek parmezano s...
2022-03-01

Receptas. Jautienos apkepas su ravioliais

INGREDIENTAI: 75 gramai alyvuogių (juodosios,be kauliukų) 2 česnakų 800 gramų pomidorų pastos (konservuoti) 1 vienetas svogūnų 350 gramų jautienos faršo 150 mililitrų raudonojo vyno 50 gramų parmezano sūrio šiek tiek druskos 1 valgomasis šaukštas aliejaus šiek tiek žalumynų 150 gramų mocarelos sūrio PARUOŠIMO BŪDAS: Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, kepti 5 min.
2022-03-01

Receptas. Sūrio sausainėliai su baziliku

INGREDIENTAI: 4 vienetai bazilikų (šakelės) 1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė) 2 vienetai kiaušinių 240 gramų kvietinių miltų 25 mililitrai vandens 100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas) 1 arbatinis šaukštelis druskos 50 mililitrų aliejaus (riešutų) 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių PARUOŠIMO BŪDAS: Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska. Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
2022-03-01

Receptas. Troškinti špinatai su grybais

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas svogūnų 2 saujos špinatų 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 200 gramų pievagrybių 100 mililitrų grietinėlės 3 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (sutarkuotas) šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais. Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min.
2022-03-01
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų