INGREDIENTAI:
- šiek tiek alyvuogių
- 2 česnakų
- 100 gramų pomidorų pastos
- 100 gramų salotų
- 20 gramų garstyčių
- 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
- šiek tiek batono
- 150 gramų majonezo
- 150 gramų jogurto (natūralus)
- 15 vienetų krevečių be kevalo
- 30 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 100 gramų ančiuvių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes pamarinuoti alyvuogių aliejuje su kapotais česnakais, druska ir pipirais 10 min.
Tada tame pačiame aliejuje jas iškepti.
Batoną supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje, pasūdyti, išspausti ant jų česnako skiltelę.
Ant suplėšytų salotų lapų sudėti krevetes, užpilti garstyčių-majonezo-jogurto padažu ir išmaišyti.
Užberti sutarkuotą sūrį, sudėti alyvuoges, ančiuvius, batono kubelius ir pomidorų skilteles.
Autorius: Luka
REKLAMA