• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bazilikų (šakelės)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 25 mililitrai vandens
  • 100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 mililitrų aliejaus (riešutų)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
    Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
    Tada suberti tarkuotą parmezano sūrį, išmaišyti.
    Baziliko lapelius susmulkinti.
    Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį.
    Išminkyti tešlą.
    Apibarstyti stalą miltais ir iškočioti tešlą 7 mm storio.
    Formelėmis išspausti sausainėlius.
    Sudėti ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.

Autorius: Gaga

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bazilikų (šakelės)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 240 gramų kvietinių miltų
  • 25 mililitrai vandens
  • 100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 mililitrų aliejaus (riešutų)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
    Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
    Tada suberti tarkuotą parmezano sūrį, išmaišyti.
    Baziliko lapelius susmulkinti.
    Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį.
    Išminkyti tešlą.
    Apibarstyti stalą miltais ir iškočioti tešlą 7 mm storio.
    Formelėmis išspausti sausainėlius.
    Sudėti ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.

Autorius: Gaga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų