Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bazilikų (šakelės)
- 1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 240 gramų kvietinių miltų
- 25 mililitrai vandens
- 100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 50 mililitrų aliejaus (riešutų)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
Tada suberti tarkuotą parmezano sūrį, išmaišyti.
Baziliko lapelius susmulkinti.
Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį.
Išminkyti tešlą.
Apibarstyti stalą miltais ir iškočioti tešlą 7 mm storio.
Formelėmis išspausti sausainėlius.
Sudėti ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bazilikų (šakelės)
- 1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
- 2 vienetai kiaušinių
- 240 gramų kvietinių miltų
- 25 mililitrai vandens
- 100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 50 mililitrų aliejaus (riešutų)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
Tada suberti tarkuotą parmezano sūrį, išmaišyti.
Baziliko lapelius susmulkinti.
Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį.
Išminkyti tešlą.
Apibarstyti stalą miltais ir iškočioti tešlą 7 mm storio.
Formelėmis išspausti sausainėlius.
Sudėti ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą