REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų (nuluptas ir išilgai supjaustytas)
- 0.5 vieneto citrinų (išspaustos sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas pipirnių (krepšelis)
- 1 vienetas kiaušinių (plaktas)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 55 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 170 gramų žuvies (filė, balta)
- 0.5 vieneto čili pipirų (be sėklų, smulkinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite keptuvę, tuo metu į miltus įberkite druskos ir pipirų. Šiais miltais pabarstykite žuvies filė, tada panardinkite ją į kiaušinį ir įspauskite į tarkuotą parmezaną – žuvis turi gražiai aplipti sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir porą minučių pakepkite abi filė puses, kad apskrustų. Suberkite aitriąsias paprikas. Avokadus ir pipirines sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išdėkite į lėkštę kartu su žuvies filė. Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų (nuluptas ir išilgai supjaustytas)
- 0.5 vieneto citrinų (išspaustos sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas pipirnių (krepšelis)
- 1 vienetas kiaušinių (plaktas)
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 55 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
- šiek tiek druskos
- 170 gramų žuvies (filė, balta)
- 0.5 vieneto čili pipirų (be sėklų, smulkinta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite keptuvę, tuo metu į miltus įberkite druskos ir pipirų. Šiais miltais pabarstykite žuvies filė, tada panardinkite ją į kiaušinį ir įspauskite į tarkuotą parmezaną – žuvis turi gražiai aplipti sūriu. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus ir porą minučių pakepkite abi filė puses, kad apskrustų. Suberkite aitriąsias paprikas. Avokadus ir pipirines sumaišykite su alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir išdėkite į lėkštę kartu su žuvies filė. Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą