Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 mililitrų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 350 gramų tunų (konservuotas)
- 60 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 60 gramų sviesto
- 0.5 litro sultinio (vištienos)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirkite sultinyje ir palikite išbrinkti.
Iš 2 kiaušinių, sviesto, šiek tiek druskos ir su kepimo milteliais sumaišytų miltų pasigaminkite tešlą.
Virtus ryžius sumaišykite su nusunktu tunu, 2 kiaušiniais, susmulkintais svogūnais, išspaustu česnaku, tarkuotu parmezano sūriu bei prieskoniais.
Dviem trečdaliais pasigamintos tešlos išklokite aliejumi išteptos kepimo formos dugną ir kraštus.
Į tešla išklotą kepimo formą sudėkite ryžių bei tuno įdarą ir apkepo viršų užklokite likusia tešla.
Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 250 mililitrų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 350 gramų tunų (konservuotas)
- 60 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 60 gramų sviesto
- 0.5 litro sultinio (vištienos)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ryžius išvirkite sultinyje ir palikite išbrinkti.
Iš 2 kiaušinių, sviesto, šiek tiek druskos ir su kepimo milteliais sumaišytų miltų pasigaminkite tešlą.
Virtus ryžius sumaišykite su nusunktu tunu, 2 kiaušiniais, susmulkintais svogūnais, išspaustu česnaku, tarkuotu parmezano sūriu bei prieskoniais.
Dviem trečdaliais pasigamintos tešlos išklokite aliejumi išteptos kepimo formos dugną ir kraštus.
Į tešla išklotą kepimo formą sudėkite ryžių bei tuno įdarą ir apkepo viršų užklokite likusia tešla.
Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą