Lengvai paruošiama ir itin gardi vakarienė.

Jums reikės:


  • Aliejus kepimui

  • 2 skiltelės česnako

  • 100 gr fermentinio sūrio

  • 100 gr maltos mėsos

  • Morka

  • Petražolės

  • 20 vnt pievagrybių

  • Pipirai ir druska

  • Pomidorų padažas

  • Svogūnas


Paruošimas:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.


Rašyti komentarą...
d
dasa
2012-06-06 16:35:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
ir greitai paruošiamas
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (1)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų