• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvai paruošiama ir itin gardi vakarienė.

Jums reikės:


  • Aliejus kepimui

  • 2 skiltelės česnako

  • 100 gr fermentinio sūrio

  • 100 gr maltos mėsos

  • Morka

  • Petražolės

  • 20 vnt pievagrybių

  • Pipirai ir druska

  • Pomidorų padažas

  • Svogūnas


Paruošimas:

Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų