REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šio vakaro laidoje „Gero vakaro šou“ apsilankė tenoras Merūnas Vitulskis, kuris prabilo ne tik apie vieną savo silpnybę, bet ir vaikučius, kurie sugeba nustebinti net ir savo tėtį.

Šio vakaro laidoje „Gero vakaro šou“ apsilankė tenoras Merūnas Vitulskis, kuris prabilo ne tik apie vieną savo silpnybę, bet ir vaikučius, kurie sugeba nustebinti net ir savo tėtį.

REKLAMA

Visuomet puikiai nusiteikęs Merūnas sugebėjo prajuokinti ir į laidą susirinkusią publiką.

Vos M. Vitulskiui prisėdus, laidos vedėjai – Mindaugas Stasiulis ir Justinas Jankevičius – ėmė domėtis, kokie pokštai iš „Facebook“ tenorui dabar yra įstrigę labiausiai? Kaip vėliau paaiškėjo, būtent juokeliai šiame socialiniame tinkle ir yra didžiausia atlikėjo silpnybė.

„Aš šioje vietoje esu šiek tiek iškrypėlis (juokiasi) Pas mus „Facebook’e“ yra tokia faina grupė. Aš galvoju, kad ten kelis net užblokavo (juokiasi) Yra tokia kompanija, 5-6 žmonės, turim bendrą grupę, ir kelis accountus yra net užblokavę už tuos filmukus. Bet netyčia tu juos, gauni, persiunti, visi pažvengia, o kiti bijo net ir įjungti. Bet čia, tikriausiai, jūs irgi tokių draugų turit, ne?“ – besijuokdamas klausė jis.

Pasirodo, kad šitokiu būdu įvairius pokštus pasigauna ir jo vaikai – sulaikyti juoką Merūnui ir jo žmonai Erikai šioje vietoje ne visuomet paprasta.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau vedėjai teiravosi, ar pasitaiko, kad jau ir dabar M. Vituslkis suprastų ne visus savo atžalų pokštus?

„Jau greit nebesuprasiu, bet dar kol kas suprantu. Gal nerišliai jie tik keiksmažodžius taria (juokiasi) Yra tokie mutavę keiksmažodžiai, pavyzdžiui, „šūdalas“, – pasidalijo M. Vituslkis.

REKLAMA

O štai jauniausias jo sūnus jau mokosi ir kitų kalbų: „O mano jaunėlis rusiškai pradėjo kalbėti. Žinai, kaip būna, vaikai grįžta iš darželio, vakarienę ruošiu, girdžiu, prie manęs prieina jaunėlis, rankas laiko kišenėse ir sako: „A što takoja?“ Ir man iškart toks refklesas, kaip Šančiuose augau, ką?! (juokiasi)“

Vaizdo įrašą iš laidos „Gero vakaro šou“ galėsite pamatyti peržiūrėję ištrauką straipsnio pradžioje.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kitoje TV3 laidoje, „Virtuvės istorijos“, žinomos vyras neseniai prabilo apie savo aistą. Nors dažnai esame linkę galvoti, kad šeimose daugiausiai gamina moterys, laidos metu Merūnas šį mitą paneigė. Pasirodo, kad jam pačiam virtuvėje tenka suktis kasdien.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai parsivežu vaikus iš darželio, tai esu priverstas, ir tai vyksta kasdien. Visumoje labai mėgstu praktikuoti, bandyti vis ką nors naujo, kas dažniausiai nuveda į prarają, o kartais visa neblogai gaunasi (juokiasi). Man labai svarbus įkvėpimas, ypatingai, kai matau daržoves ar šviežią mėsą, jūros gėrybes…“ – sakė jis.

Tiesa, jo ir mylimosios Erikos taktikos virtuvėje yra labai skirtingos. M. Vitulskis visuomet begamindamas ragauja, o štai E. Vitulskienė, anot jo, elgiasi priešingai – ji ne tik gamina greitai, bet dažnai ragauja patiekalų tik juos pabaigusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų