REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Saulius Prūsaitis (nuotr. Organizatorių)

Daugeliui netikėtas lietuviškos muzikos scenos bendradarbiavimas: Saulius Prūsaitis ir sparčiai populiarėjantis repo duetas „2Kvėpavimas“ pristato kūrinį „Viskas keičias“, rašoma pranešime spaudai.

13

Daugeliui netikėtas lietuviškos muzikos scenos bendradarbiavimas: Saulius Prūsaitis ir sparčiai populiarėjantis repo duetas „2Kvėpavimas“ pristato kūrinį „Viskas keičias“, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Tai pirmas mano gyvenime duetas su reperiais, bet aš muzikoje savęs visiškai neriboju, todėl labai nustebti nereikėtų. Nors esu pripratęs dažniausiai viską daryti vienas, visada apima didelis džiaugsmas, kai dirbu su kitais. Nesu įstatęs savęs į jokius rėmus“, – sako S. Prūsaitis.

Jis pasakojo, kad dainos „Viskas keičias“ priedainis jau senokai sukosi jo galvoje. „Ir nors pastarąjį pusmetį šis pavadinimas tikrai skamba pranašiškai, tiesiogiai su dabartimi žodžių nesieju. Dainoje daugiau kalbama apie bendrinį laiko ir žmogaus santykį, kuris, bent jau man, yra viena didesnių mūsų būties paslapčių“, – sako dainininkas, kuriam dainos pagrindinę mintį padėjo įprasminti vykusiai sukurti dueto „2Kvėpavimas“ repo intarpai.

Duetas „2Kvėpavimas“ į save daugelio dėmesį atkreipė jau debiutiniu kūriniu „Leidžiu tau viską“, kuris šiuo metu „Youtube“ turi jau 5 milijonus peržiūrų. Ir tai nebuvo vienkartinė naujokų sėkmė. Po kelis milijonus peržiūrų turi ir jų kūriniai „Paranoja“ bei šios vasaros hitas „Vasarinė mergaitė“. „2Kvėpavimas“ po tokios staigios sėkmės internete pradėtas vadinti tikra sensacija.

REKLAMA
REKLAMA

Duetas su S. Prūsaičiu – ne pirmas jų dar trumpoje, bet jau svaiginančioje karjeroje. Milijono peržiūrų ribą perlipo ir bendrai su Igle atliktas kūrinys „Magija“.

REKLAMA

„Mėgstame sakyti: dar turiu tam laiko. Tačiau mes nesuprantame, kokia esminė klaida yra šiuose žodžiuose. Mes neturime laiko. Laikas turi ir valdo mus. Todėl pasakymas „dar turiu laiko“ yra vienas blogesnių. Sugalvojai ir turi daryti, neturi laukti, klausyti, ką tau sakys kiti. Tik tu vienas žinai, ką sugebi ir ne kitiems spręsti, ką gali pasiekti šiame gyvenime. Ir laikas tame yra labai svarbus. Daug svarbesnis, nei mums dažnai atrodo“, – apie dainą „Viskas keičias“ sako dueto „2Kvėpavimas“ narys Denisas.

„Kas buvo vakar, rytoj gali ir nebebūti. Todėl vertinti šiandieną yra be galo svarbu. Gyvenimas, gamta, žmonės – viskas keičiasi dažniau ir greičiau nei mes norėtume arba spėjame susigaudyti. Mes irgi keičiamės, norim to ar ne. Apie tai ir daina“, – pritaria ir antrasis dueto „2Kvėpavimas“ narys Dima.

Dainos „Viskas keičias“ vizualizacija yra čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų