REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo gražinti namus ir žiūrėti filmus.

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 šiandien siūlo gražinti namus ir žiūrėti filmus.

REKLAMA

17:55 per TV3; 18:30 per TV3 Play – laida Namų idėja su IKEA

IKEA ir TV3 bendro projekto metu IKEA interjero dizaineriai šeimoms nemokamai atnaujina pasirinktas namų erdves. Patalpų pokyčių proceso metu interjero dizaineriai dalinasi realiais namų atnaujinimo pavyzdžiais bei praktiškais patarimais. Šį kartą IKEA keliaus į Kauną pas Jolitą ir Algimantą ir padės jiems įsirengti naują miegamąjį vietoje buvuio vaikų kambario. https://play.tv3.lt/namu-ideja-su-ikea

Per TV8 21 val. drama „Maja“. Dėl Artimųjų Rytų pamišęs 30-metis karo žurnalistas Gabrielis, grįžta iš Sirijos, kur buvo laikytas įkaitu, ir vyksta pas savo krikštatėvį į Indiją, kur tikisi pagyti nuo potrauminio streso sutrikimo. Čia jis sutinka krikštatėvio dukrą Mają, su kuria, nepaisant juos skiriančio dešimtmečio, užsimezga jausminga draugystė. Kai Gabrielis ima apsiprasti su Indijos saugumu ir visuomene, palengva grįždamas į normalų gyvenimą, jis prisimena ir savo tikrąjį pašaukimą.

TV6 22 val. kviečia pasinerti į nuotykius su filmu „Karibų piratai. Ant keistų bangų“. Piratų kapitono Džeko Sperou laivas leidžiasi į ketvirtąją kelionę ant keistų ir audringų bangų. Pagrindinis šios kelionės tikslas – rasti amžinos jaunystės šaltinį. Pavojingose jūrose šarmingojo Džonio Depo herojų Džeką lydi moteris iš pirato praeities – Andželina, kurią vaidina Oskaro laureatė Penelope Cruz. Piratas Džekas nežino, ar ji jį myli, ar tik nori pasinaudoti, kad greičiau surastų jaunystės versmę. Beplaukdami jie, žinoma, susidurs, su klastinguoju Juodabarzdžiu (akt. Ian McShane), bet žiūrovų numylėtinis Džekas prasitars, kad nežino ko bijo labiau – Juodabarzdžio ar kadaise mylėtos moters. Juosta filmuota gražiausiose Havajų, Kalifornijos, Didžiosios Britanijos ir Puerto Riko vietose. Ją kuriant panaudotos 3D filmavimo kameros, todėl vaizdo efektai bus įspūdingi, primenantys garsiojo Įsikūnijimo (Avatar). Karibų piratai. Ant keistų bangų yra vienas pelningiausių filmų pasaulyje, kritikų giriamas už vaidybą, režisūrą ir vaizdo efektus.

REKLAMA
REKLAMA

Go3 siūlo žiūrėto biografinę dramą „Džudi“. „Oskarą“ pelniusioje biografinėje juostoje pasakojama apie paskutinius vienos ryškiausių Holivudo ikonų Judy Garland gyvenimo metus. Judy Garland išgarsėjo vos septyniolikos suvaidinusi Dorotę filme „Ozo šalies burtininkas“. Holivudo legenda dirbo iki pat paskutinių gyvenimo metų ir net neįtarė, kad pasirodymas Londone gali būti jos paskutinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų