REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis verslo ir finansų žurnalas „Global Finance“ banką „Swedbank“ pripažino geriausiu augančių rinkų banku Lietuvoje. Analogiškoje kategorijoje geriausiu Estijoje įvertintas taip pat „Swedbank” grupės bankas. Šis įvertinimas „Swedbank” bankams buvo suteiktas tradicinėje „Global Finance” rengiamoje geriausių augančių rinkų bankų Vidurio ir Rytų Europoje apžvalgoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Global Finance” redaktoriai – kartu su verslo analitikais, įmonių vadovais ir bankininkystės specialistais – šiemet tradiciškai rinko geriausią augančių rinkų banką Vidurio ir Rytų Europos regione bei 22 šio regiono šalyse. Renkant geriausiuosius, buvo vertinamas bankų turto augimas, pelningumas, strateginės partnerystės ryšiai, klientų aptarnavimo kokybė, kainų konkurencingumas ir paslaugų novatoriškumas.

REKLAMA

Geriausius augančių rinkų bankus „Global Finance“ renka šešioliktą kartą. Išsamią Rytų ir Vidurio Europos bankų apžvalgą žurnalas paskelbs gegužės mėnesio numeryje.

„Bankininkystės sektorius dirba nepaprastų iššūkių laikotarpiu. Klientai labiau negu kada nors anksčiau reikalauja iš savo bankų aukščiausios kompetencijos. Mūsų išrinkti bankai šiuo požiūriu yra geriausi,“ – teigia „Global Finance“ leidėjas Josephas Giarraputo.   

Nuo 1987 m. įmonių ir institucijų vadovams bei finansų specialistams leidžiamas žurnalas „Global Finance“ turi per 180 tūkst. skaitytojų 158 pasaulio šalyse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų