REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
115
Šarūnas Jasikevičius (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Iš Eurolygos finalo ketverto Belgrade į Kauną grįžęs „Žalgirio“ krepšininkus treniruojantis Šarūnas Jasikevičius nebuvo linkęs kalbėti apie savo ateitį klube.

115

Iš Eurolygos finalo ketverto Belgrade į Kauną grįžęs „Žalgirio“ krepšininkus treniruojantis Šarūnas Jasikevičius nebuvo linkęs kalbėti apie savo ateitį klube.

REKLAMA

„Šarai, pasilik“, – Kauno rotušės aikštėje į trenerį kreipėsi miesto meras Visvaldas Matijošaitis.

„Spaudimo iš klubo ar mero nejaučiu. Kiekvieną dieną bendraujame. Tai – daugiau nei atvirų kortų žaidimas. Viską suprantame – ateis laikas ir priimsime sprendimus. Tiek aš dėl klubo, tiek jie“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Trenerio buvo paklausta, kaip ši komanda gali keistis ir kuris scenarijus realesnis – Šaras „Žalgiryje“ ar ne jame.

„Jūs norite klausti, bet problema, kad prieš mikrofoną stoviu aš. Manau, su šiais klausimais turėtumėte sustoti“, – griežtai nukrito vyriausiasis „Žalgirio“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA

Jis juokavo, kad komanda, iškovojusi trečiąją vietą Eurolygoje, nešventė, o iškart nuėjo miegoti.

Portalas tv3.lt Šarui priminė auklėtinio Kevino Pangoso sekmadienį pasakytus žodžius. Kanadietis prasitarė, kad visi švęs, bet treneriai mėgausis labiausiai.

REKLAMA

„Patys žinote, kad toks tas mūsų štabas. Į žaidėjų situaciją per daug nesikišu, tai ne mano dirva, o mes, treneriai, seniai pažįstami ir tokie jau esame“, – šypsojosi Š. Jasikevičius.

Strategas prieš kelionę iš Belgrado į Kauną sėdo prie lėktuvo vairo.

„Ne, aš tik nusifotografavau. Jeigu man reikėtų sėsti, būtume neparskridę“, – juokėsi kaunietis.

Specialiai Š. Jasikevičiui „MG international“ ant scenos atliko mėgstamiausią trenerio dainą – „Juoda orchidėja“.

„Skamba taip pat gražiai, kaip ir prieš 15 metų, – šypsojosi Šaras. – Visi sutikimai malonūs. Vadinasi, kažką pasiekėme, yra ko švęsti. Tačiau visada norime sutikimų, kai laimime pirmąją vietą. Čia buvo išimtis. Žinoma, rezultatas geras, bet kai esi taip arti viršūnių viršūnės, pajauti, kad ir tu ten galėjai būti. Aiški, sezono pradžioje taip nemąstėme, bet dabar galvojame kitaip.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų