REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Asistentas: dėl raudonosios kortelės A. Fergusonas pamišo

Ar Nani buvo vertas raudonosios kortelės? (apklausa)

„Manchester United“ strategas Alexas Fergusonas, asistento Mike‘o Phelano apibūdintas kaip „pamišęs“, nedalyvavo rungtynių spaudos konferencijoje po UEFA čempionų lygos aštuntfinalio pralaimėjimo Madrido „Real“ komandai. Priežastis – kontraversiškas teisėjo sprendimas išvaryti Nani iš aikštės, rašo goal.com.

REKLAMA
REKLAMA

71 metų „raudonųjų velnių“ trenerio reakcija po turkų teisėjo Cuneyto Cakiro sprendimo pašalinti Nani iš aikštės antrojo kėlinio pradžioje nieko nenustebino. Kaip ir daugybės „Manchester United“ sirgalių.

REKLAMA

Komanda pateko į žaidimo „duobę“ ir „Real“ netruko tuo pasinaudoti – Lukos Modričiaus ir Cristiano Ronaldo įvarčiai per tris minutes nulėmė aštuntfinalio baigtį. Tiesa, atsitiesę aikštės šeimininkai dar kelis kartus pavojingai užgulė varžovų vartus, tačiau čia patikimai žaidė Madrido ekipso vartininkas Diego Lopezas.

„Esame nusivylę, - kalbėjo M. Phelanas po rungtynių. – Visi liūdni drabužinėje ir mėgina surankioti mintis, kodėl taip atsitiko. Visi tarsi pamišę, tarp jų ir A. Fergusonas, todėl sėdžiu spaudos konferencijoje aš.“

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester United“ žaidėjai netramdė pykčio po finalinio rungtynių švilpuko – apsupo teisėją C. Cakirą. Rio Ferdinandas sarkastiškai paplojo arbirtui į veidą. „Nemanau, kad treneris galėtų kalbėti su teisėju apie jo sprendimą, - tikino asistentas. – Teisėjo sprendimas tokiu rungtynių momentu buvo neįtikėtinai grubus.“

Anot jo, „raudonieji velniai“ buvo pranašesni prieš tą kontroversišką teisėjo sprendimą, o žaisti dešimtimi aikštėjo buvo itin sudėtinga. „Tuomet žaidimas visiškai pasikeitė. Turėjome kažkaip tęsti rungtynes, tačiau žaisti prieš 11 vyrų – sunki užduotis. Esame nusivylę“, - kalbėjo M. Phelanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar teisėjas pasielgė teisingai, parodydamas raudonąją kortelę Nani?
Prašome pasirinkti atsakymą!
Taip. Visiškai teisingai.
Ne. Pražanga nebuvo tokia grubi.
Nežinau. Sunku pasakyti.
BALSUOTI
REZULTATAI
Ar teisėjas pasielgė teisingai, parodydamas raudonąją kortelę Nani?
Taip. Visiškai teisingai.
27%
Ne. Pražanga nebuvo tokia grubi.
64.9%
Nežinau. Sunku pasakyti.
2.7%
Balsavo: 37

TAIP PAT SKAITYKITE:

„Real“ strategas J. Mourinho: geresnė komanda pralaimėjo

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų