REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viktorija Čmilytė žurnalistams pasakojo, kad yra patenkinta čempionatu, nors kovos buvo ilgos ir sunkios.

REKLAMA
REKLAMA

„Svarbiausia mano dvikova – pergalė prieš Lenkijos sportininkę devintajame rate. Lenkė čempionate užėmė trečiąją vietą“, – sakė V. Čmilytė.

REKLAMA

Šachmatininkei dėl neiškovoto aukso medalio šiek tiek apmaudu: „Apmaudu. Galėjau būti ir pirma, ir užimti žemesnę vietą. Mano tikslas buvo kelialapis į pasaulio čempionatą“.

Svarbiausi šių metų V. Čmilytės startai – po poros mėnesių vyksiantis Rusijos moterų klubų čempionatas bei gruodį prasidėsiantis pasaulio čempionatas.

Šiaulių miesto meras Genadijus Mikšys padėkojo V. Čmilytei bei jos pirmajam treneriui Viktorui Čmiliui už pergalę bei miesto vardo garsinimą. V. Čmilytė taip pat dėkojo merui bei Savivaldybei už paramą, kad galėjo dalyvauti Europos čempionate.

REKLAMA
REKLAMA

G. Mikšys pasidžiaugė, kad jo sūnus taip pat anksčiau užsiėmė šachmatų sportu bei buvo septintas Lietuvos septynmečių grupėje. G. Mikšui yra tekę kovoti su V. Čmilyte, tada jis pralaimėjo.

Viktorija teigė, kad ir jos atžalos pradėjo domėtis šachmatų sportu bei nusijuokė, kad visos trys prizininkės – mamos. Pirmąją vietą užėmusi švedė Pia Cramling sportininkė turi vieną vaiką, V. Čmilytė – du, trečiąją vietą užėmusi šachmatininkė – tris.

Giedrius Vaitkevičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų