REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Draugiškų rungtynių ciklą baigusios Kauno „Žalgirio“ komandos trenerių štabas apsisprendė dėl jaunųjų žalgiriečių ateities.

Draugiškų rungtynių ciklą baigusios Kauno „Žalgirio“ komandos trenerių štabas apsisprendė dėl jaunųjų žalgiriečių ateities.

REKLAMA

Visą pasiruošimo sezonui maratoną pagrindinėje komandoje praleido „Žalgirio“ jaunieji krepšininkai Lukas Uleckas, Erikas Venskus, Karolis Lukošiūnas, Matas Jogėla ir Vitalijus Kozys.

Oficialiam sezonui artėjant Lietuvos čempionų trenerių štabas nusprendė, jog pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje lieka peržiūroje dalyvavęs K.Lukošiūnas.

E.Venskus ir V.Kozys ir toliau žais Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) rungtyniaujančioje „Žalgiris-2“ ekipoje. E.Venskus, pasinaudojant dvigubos licencijos galimybe, galės prisijungti prie pagrindinės komandos ir „Betsafe–LKL“ pirmenybėse.

Savo ruožtu jaunieji L.Uleckas ir M.Jogėla prisijungs prie „Betsafe–LKL“ rungtyniaujančios Prienų komandos. Dėl naujai sukurtų „Betsafe–LKL“ taisyklių „Žalgiris“ yra priverstas šiuos krepšininkus perleisti Prienų komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Permainos įvyko ir žalgiriečių marškinėlių numerių pasirinkime: Nigelas Hayesas nusprendė 1-ąjį numerį iškeisti į 10-ąjį, o į pagrindinę „Žalgirio“ komandos sudėtį patekęs K.Lukošiūnas pasirinko 16 numerį.

REKLAMA

Jau antradienį prie kauniečių treniruočių prisijungs Lietuvos rinktinės nariai Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas, Marius Grigonis ir Lukas Lekavičius.

Pilnos sudėties „Žalgiris“ į darbus kibs tik trečiadienį, kuomet treniruotis pradės ir pasaulio čempionate iki pat lemiamų kovų su Australijos rinktine nužygiavęs aukštaūgis Jockas Landale‘as.

„Betsafe–LKL“ sezoną žalgiriečiai pradės rugsėjo 22 d. Šiauliuose, o pirmosios rungtynės „Žalgirio“ arenoje bus sužaistos rugsėjo 25-ąją su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų