REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią savaitę žiniasklaidoje pasirodė pirmieji neoficialūs pranešimai apie tai, kad „Volkswagen AG“ koncerno atstovai labai rimtai domisi galimybe įsigyti „Lotus“. Tikslios informacijos kol kas nėra, o detalės labai miglotos, tačiau net du skirtingi, tiesa, neįvardinti šaltiniai naujienų agentūrai „Reuters“ patvirtino, kad vokiečiai mielai įsigytų tiek kontrolinį akcijų paketą, tiek ir mažesnę jų dalį. Įdomu ir tai, kad jau pasigirsta ir gandų apie tai, kad „Volkswagen“ ketina galiausiai visiškai perimti „Lotus“ valdymą.

REKLAMA
REKLAMA

Vokiečių koncerno atstovai kol kas atsisako komentuoti šiuos gandus, tačiau infomacija apie tai, kad „Lotus“ kompanija artimiausiu metu gali būti parduota sklando jau senokai. Dabartiniai britų automobilių gamintojo savininkai, „DRB-Hicom“ kompanija tvirtina esą įsipareigoję „Lotus“, tačiau atleidimu pasibaigęs buvusio vadovo Dany Baharo lėšų išeikvojimo skandalas iki šiol paliko neatsakytų klausimų.

Galime tik įsivaizduoti, kaip į tokias naujienas reaguoja britų sportinių automobilių markės gerbėjai ir tikimės, kad „Lotus“ likimas bus kitoks nei „Bentley“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų