REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Deimantė Andriuškaitė (tv3.lt fotomontažas)

Manekenė bei artima dainininkės ir vizažistės Oksanos Pikul-Jasaitienės draugė Deimantė Andriuškaitė Lietuvoje sutinkama vis rečiau. Gražuolė daug laiko praleidžia už Atlanto, o į Lietuvą, po šios vasaros, priežasties grįžti nė nebeliks.

19

Manekenė bei artima dainininkės ir vizažistės Oksanos Pikul-Jasaitienės draugė Deimantė Andriuškaitė Lietuvoje sutinkama vis rečiau. Gražuolė daug laiko praleidžia už Atlanto, o į Lietuvą, po šios vasaros, priežasties grįžti nė nebeliks.

REKLAMA

Ir nors atrodo, kad dabar modelio gyvenimą gaubia paslaptis, D. Andriuškaitė naujienų portalui tv3.lt atskleidė, kuo dabar užsiima ir kurią šalį pradėjo laikyti naujaisiais namais.

Namais vadina jau nebe Lietuvą

Šiuo metu Los Andžele gyvenanti Deimantė neslepia, kad būtent čia netrukus bandys ir įsitvirtinti – mergina sako, jog šis miestas tapo jos namais.

Paklausta, ar dažnai aplanko gimtąją šalį, moteris neslėpė: „Šiuo metu grįždavau dažniau, nes baigiu magistro studijas. Na, o po vasaros, didelio tikslo grįžti nebebus, nebent pas draugus ir šeimą. Bet dabar visi labiau nori mane aplankyti Amerikoje.“

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto gimtųjų namų pasiilgstanti gražuolė atviravo, kad dabar į Lietuvą ėmė žiūrėti kitaip. „Tiesą pasakius, taip. Namai visad bus gimtieji… Po didmiesčio šurmulio į mūsų gražią ir žalią Lietuvą nepaprastai smagu sugrįžti. Važinėti Palangos dviračių taku prie miško ar nuvažiuoti į Trakus tapo kitokia patirtimi, bei tikru poilsiu. Įvertinau, kad nors Lietuva ir yra maža, bet ypatingai graži šalis“, – sako ji.

REKLAMA

Tiesa, didelę silpnybę ji jaučia ne tik tokioms vietoms, kaip Palanga ar Trakai, bet ir tradiciniams lietuviškams patiekalams. Nors manekenės kūno linijos atrodo nepriekaištingos, o dėl darbo jas tenka nemažai prižiūrėti, Deimantė neslėpė, kad grįžusi į Lietuvą visuomet pasimėgauja cepelinais.

Nepamirštama fotosesija žinomo milijonieriaus namuose

Tie, kas ištikimai seka Deimantės „Instagram“ paskyrą, galėjo pastebėti, kad čia didžiąją dalį jos nuotraukų sudaro akimirkos iš fotosesijų.

„Galiu vadinti šiuos metus savo aukso amžiumi. Turiu daug fotosesijų su garsiais žurnalais ir dizaineriais“, – intrigavo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakojo, kad pastaruoju metu dirbo su daugybe garsių fotografų, o dėl fotosesijų metu ne tik megzdavo pažintis, bet turėdavo ir keliauti. Vis dėlto D. Andriuškaitė atvira – būti modeliu nėra taip paprasta, kaip daugelis galėtų įsivaizduoti.

Paklausta, su kokiais iššūkiais susidurti tenka dažniausiai, moteris pripažino: „Visų pirma, tai konkurencija. O visų antra, figūra, svoris, išvaizda turi būti nepriekaištinga. Beje, kuo natūralesnė.“

Nepaisant to, žinomai moteriai tikrai puikiai sekasi – neseniai ji dalyvavo „ELLE“ žurnalo fotosesijoje, žinomo JAV milijonieriaus – James Goldstein – namuose.

„Jo name, kartu su pačiu James, galite pamatyti turbūt visų didžiausių garsenybių nuotraukas – Nuo Pamelos Anderson jo baseine iki Naomi Campbell! Jis – tiesiog nerealus. Be to, didžiausias NBA fanas, todėl fotosesiją turėjome baigti iki 17 valandos vakaro, nes jis išvažiavo į „Lakers“ varžybas, kurių niekuomet nepraleidžia. Jo name fimuota ir be galo daug muzikinių klipų, fotografuota garsiems žurnamals“, – neeilina patiritmi pasidalijo Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, dar prieš kelis metus D. Andriuškaitė viešai buvo užsiminusi ir apie tai, kad svajoja apie dainininkės karjerą. Ir nors viešai to neskelbia, aktyviai to siekia ir toliau.

„Muzikos neužmiršau ir stengiuosi tobulėti! Šiuo metu mano vokalo mokytojas yra Michaelas Orlandas, kuris yra pagrindinis „American Idol“ vokalo mokytojas. Šis žmogus yra stebuklingas – su kiekviena pamoka jaučiu didžiulius pokyčius. Ateityje noriu ir toliau įrašinėti muziką“, – atviravo mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų