REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Rūta (nuotr. Fotodiena.lt)

 Šį sekmadienio vakarą nuaidėjęs „X faktoriaus“ projektas nepaliko abejingų. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo dvi dalyvės, kurios paliko šou. Tai – dvi Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokinės.

45

 Šį sekmadienio vakarą nuaidėjęs „X faktoriaus“ projektas nepaliko abejingų. Tiesioginės transliacijos metu paaiškėjo dvi dalyvės, kurios paliko šou. Tai – dvi Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokinės.

REKLAMA

Mažiausiai žiūrovų balsų surinko ir projektą iškart paliko Rūta Budreckaitė. „Kėdžių iššūkio“ etapo neįveikusi mergina į projektą buvo gražinta atgal, dėka žiūrovų. Deja, bet jausminga daina, nepriekaištingas įvaizdis ir įspūdingas pasirodymas neįtikino nei teisėjų, nei žiūrovų.

Jautėsi ne savo rogėse 

„Viskas taip greitai įvyko, praėjo lyg sapnas, tačiau jaučiu ramybę. Dabar koncentruojuosi į švenčių laukimą, nuo širdies nukrito tas nerimas ir įtampa. Pasakiau, kad geriau kristi šį sekmadienį, nei per Kalėdas, nes niekam nebūtų šventės, visiems jos būtų sugadintos“, – prisipažino mergina.

Rūta jautėsi ne savo vėžėse: „Visą praeitą savaitę jaučiausi kaip sulaužyta. Klausiau, kaip kiti dainuoja, stengiasi, save visą atiduoda ir viską puikiai atlieka. Aš negalėjau taip atsiduoti, nes esu studentė, turiu daugybę darbų, o „X faktorius“ nėra pagrindinis mano prioritetas.“

REKLAMA
REKLAMA

„Visą projektą jaučiausi, kad esu svečias, kuriam leido kelis kartus padainuoti, nes jau buvau iškritusi ir vėl grįžau. Buvo labai sunku suprasti ir priprasti, per tuos du mėnesius susitaikiau, kad po „Kėdžių iššūkio“ etapo iškritau, kai vėl grįžau, jaučiausi ne savo vietoje“, – atviravo mergina.

REKLAMA

Sulaukė daugybės dėmesio

Po iškritimo prie Rūtos priėjęs jos mokytojas Saulius Urbanavičius-Samas negailėjo komplimentų: „Sakė, kad turiu gerus duomenis, bet su vokalu turiu dar padirbėti. Tai aš ir pati žinau, ir jaučiau visą projektą.“

„Iškristi aš nenorėjau, tai įdomus projektas, bet jaučiausi laužoma ir ne savo rogėse. Manau, tas grįžimas ir pakišo koją, jaučiausi kitaip.

Bandysiu kitais keliais ir toliau siekti muzikinės karjeros. Projektas man padėjo susirasti naujų pažinčių, dainuoti nesustosiu“, – planais pasidalijo mergina.

REKLAMA
REKLAMA

Iškritusi Rūta sulaukė daugybės laiškų: „Jei tie, kas man rašė, būtų balsavę, manau, nebūčiau iškritusi. Reikia balsuoti ir palaikyti mėgstamą atlikėją, nes vėliau nutinka taip, kaip atsitiko man.“

Dabar Rūta visą save atiduos mokslams, pirmakursė studijuoja kanklių specialybę, todėl muzika iš jos gyvenimo nesitraukia. Mergina tiki, kad televizoriaus žiūrovai ją dar pamatys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų