REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Milda Martinkėnaitė (nuotr. Vido Černiausko)

Populiariausias muzikinis projektas „X faktorius“ kasmet užkariauja tūkstančių širdis. Šiemet, kaip teisėjai tvirtino, projektas yra kaip niekad stiprus.

29

Populiariausias muzikinis projektas „X faktorius“ kasmet užkariauja tūkstančių širdis. Šiemet, kaip teisėjai tvirtino, projektas yra kaip niekad stiprus.

REKLAMA

Viena projekto favoričių laikoma ir vyresnių kategorijai atstovaujanti 26-erių Milda Martinkėnaitė. Žavi mergina ne tik kiekvienąkart liaupsinama teisėjų, bet taip pat ir pristatoma, kaip šių metų „bomba“.

„Svarbu nesusprogti anksčiau laiko! Aš mokykloj neturėjau pravardės, tad turbūt dabar tenka už tai atsiimti. Malonu sulaukti komplimentų, juk dėl jų taip stengiuosi tiek aš, tiek kiti dalyviai“, – sakė ji.

Specialybė ne vieną nustebina

Praėjusį sekmadienį „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtojos Nettos dainą „Toy“ atlikusi Milda sulaukė gausybės pagyrų bei komplimentų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nors mergina savo gyvenimo neįsivaizduoja be muzikos, o ji ją lydi kiekviename žingsnyje, Mildos specialybė ne vienam atima žadą.

26-erių mergina dirba tarptautinėje kompanijoje, pinigų plovimo prevencijos srityje. „Turiu nuostabią komandą, kuriai vadovauju. Iš tiesų, niekad negalvojau, kad atsidursiu korporacijoje, juk taip reikėjo dainuoti... Bet toks karjeros posūkis atnešė labai daug gero – sutikau daug nuostabių žmonių, daug visko išmokau tiek darbo prasme, tiek kalbant apie save pačią – atradau tokių savo savybių, kurių nežinojau turinti. Ir, nors maniau, kad radau ramybę, klydau – nuo muzikos negaliu pabėgti“, – šyptelėjo mergina.

REKLAMA

Nuo vaikystės dainavimą lankiusi Milda tik paaugusi suprato, kad nori, jog tai užimtų visą jos gyvenimą.

„Susiklosčius tinkamoms aplinkybėms turėjau progą dirbti su bliuzo grandais „The Bluesmakers“. Taip pat turėjau psichodelinio roko atlikėjos Janis Joplin projektą. Teko muzikuoti gana nemažai, esu aplankiusi ir visą begalybę tarptautinių konkursų. Tiesa, pastaruosius dvejus metus dainuoti teko mažiau, turbūt pasinėriau į savęs ieškojimą. Ir kur save radau? „X faktoriaus“ scenoje!“, – džiaugėsi Milda.

Atskleidė rimčiausią konkurentę

Milda neslėpė, jog jaudulio pirmosios tiesioginės transliacijos metu ji taip pat, kaip ir daugelis dalyvių, neišvengė.

REKLAMA
REKLAMA

„Man rūpi, kaip atrodys visas pasirodymas – šviesos, rūbai, daina, pats šou. Taip pat rūpi, ar žiūrovas supras, ką noriu pasakyti, tačiau po pirmosios laidos jaučiuosi puikiai. Įspūdžių daug, gražių atsiliepimų – taip pat“, – sakė ji. „Po pasirodymo jaučiau didžiulį palengvėjimą – visą dieną laukiau tų dviejų minučių, per kurias galėjau atiduoti viską. Visus savo pasirodymus žiūriu, galvoju, kas buvo gerai, ką būtų galima padaryti kitaip. Tai yra puikus būdas augti.

Iš esmės esu gana savikritiška – visą paauglystę žiūrėjau pasaulinių žvaigždžių koncertus ir vaizdo klipus svajodama, kad vieną dieną ir aš dainuosiu didžiojoje scenoje su tokiu pačiu pasitikėjimu savimi, kokį mačiau savo dievaičių akyse. Žingsniuoju link to ir džiaugiuosi, kad sulaukiu teigiamo įvertinimo, vadinasi esu gerame kelyje“, – džiaugsmo neslėpė Milda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„X faktoriaus“ užkulisiuose kiekvieną laidą tvyro labai įvairios emocijos – kol vieni nerimastingai laukia savo pasirodymo, kiti visiškai atsipalaidavę bendrauja su savo komandos nariais bei konkurentais.

Milda pabrėžė, jog jos didžiausia konkurentė – ji pati. „Su kitais dalyviais netrukome susidraugauti, kartu dalyvaujame repeticijose ir palaikome vieni kitus. Jaudulio užtenka ir taip, jei dar bandytume konkuruoti, šitas projektas prarastų savo žavesį“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų