REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Beata Nicholson ir Thomas Nicholsonas (nuotr. Fotodiena.lt)

Visai neseniai trečiojo vaiko susilaukusi žurnalistė bei kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson laukiasi ketvirtojo vaiko.

44

Visai neseniai trečiojo vaiko susilaukusi žurnalistė bei kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson laukiasi ketvirtojo vaiko.

REKLAMA

Šią žinią žinoma moteris paskelbė socialiniuose tinkluose.

„Broliai ir seserys yra geriausia dovana, kokią gali padovanoti savo vaikui. Man buvo gana keista ir truputį nedrąsu garsiai prisipažinti: aš noriu dar vieno vaiko! Nes norėti pirmo – priklauso, antro – normalu, trečio – po pertraukos, aišku, suprantama, bet ketvirto???!!!! Ką tu sau galvoji? Tu proto netekai? Kažkaip man rodės, kad tokia bus bendra nuomonė, bet aš ir mano vyras Tomas, mes kalbėjom ir norėjom, dar kai Hariukas buvo visai vystykle gulintis kamuoliukas...“, - skelbė žinoma moteris.

„Visi elgiasi pagal savo patirtį ir taip, kaip jiems atrodo geriausia. Man nebuvo sudėtinga auginti Izabelę ir Jurgį vieną po kito, aš kasdien džiaugiuosi, kad turiu sesę, kuri praktiškai tik vos vos jaunesnė. Hariukas apskritai nuo pradžios buvo desertas, saldainis ir gyvenimas laimės burbule, be to Tomas tikrai augina vaikus su manimi, tad aš galiu ir šeimoje, ir veikloje būti... Taigi ketvirtas vaikas!“, - džiaugsmo neslėpė B. Nicholson.

REKLAMA
REKLAMA

„Taip jutau ir taip norėjau. Žinoma, pasakytumėt – ta niekada nesibaigianti buitis ir amžina virėjos, skalbėjos karjera namuose, bet ir meilės, tikrumo, pilnatvės ir veiklos niekada netruks. Gyvenime nebūtina turėti vaikų, kad pajustum pilnatvę ir džiaugsmą, reikia tik mokėti rasti tą džiaugsmą kasdienybėje su vaikais ar be jų. O mūsų šeimoje viskas taip pat: atostogaujame be interneto, vaikai maudosi ir didžiausias rūpestis – kaip dabar patogiai tilpti į automobilį arba kaip mano vyras Tomas sako geriausias laikas yra dabar! O mano pilve vėl laikinas butas ir statybos darbai!“, - džiūgavo moteris.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų