REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Kūno kalbos ekspertai prabilo atvirai: štai, ką reiškia Meghan ir karalienės gestai

Praėjusią savaitę įvyko svarbus ir daugelio itin lauktas pirmasis Meghan Markle ir karalienės viešas pasirodymas renginyje.

70

Praėjusią savaitę įvyko svarbus ir daugelio itin lauktas pirmasis Meghan Markle ir karalienės viešas pasirodymas renginyje.

REKLAMA

Neseniai karališkosios šeimos dalimi tapusi Meghan Markle visuomet viešumoje pasirodydavo su savo mylimuoju princu Harry, kuris nevengdavo jos pamokyti ir vienos kitos svarbesnės detalės.

Vis dėlto visai neseniai jai buvo mestas iššūkis – mergina oficialiame renginyje pasirodė tik su karaliene.

Šis Meghan ir karalienės susitikimas nuskambėjo viso pasaulio žiniasklaidos antraštėse. Apie šias dvi moteris ir jų elgesį prabilo ir kūno kalbos ekspertai, kurie atskleidė išties įdomių detalių, kurias paprastam skaitytojui tiesiog neįmanoma pastebėti.

Daugelyje užfiksuotų nuotraukų galima matyti, kad Meghan nervinasi ir jaudinasi, kalba ekspertė Judi James.

„Tai, kaip Meghan palietė savo plaukus, parodė jos neužtikrintumą, taip dažniausiai elgiasi žmonės, kurie nėra tikri, ar elgiasi gerai, teisingai. Tuo tarpu karalienė spinduliuoja pasitikėjimą ir užtikrintumą. Ji elgiasi taip, kaip elgiasi moteris visą gyvenimą dalyvavusi tokiuose renginiuose ir puikiai žinanti, kaip iš tiesų reikia elgtis“, - sakė ekspertė.

„Kitoje nuotraukoje Meghan šiek tiek nuleidusi galvą, toks gestas parodė, kad ji buvo šiek tiek išsigandusi. O rankos pozicija parodo, kad šalia karalienės ji jaučiasi šiek tiek nejaukiai“, - taip pat sakė Judi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų