REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
Aiškiaregė apie Trečiąjį pasaulinį karą Lietuvoje: „Mes visi bijosime, verksime ir stengsimės dėl savo gyvybės“ (nuotr. tv3.lt)

Laidoje „Yra, kaip yra“ išgarsėjusi mediumė ir aiškiaregė Gražina Asipauskaitė patraukia vis didesnė ratą žmonių, tikinčių jos regėjimais ir pašnekesiais su mirusiųjų dvasiomis. Moteris neneigia, kad turi daug klientų, tarp kurių yra ir ne vienas pramogų pasaulio atstovas.

68

Laidoje „Yra, kaip yra“ išgarsėjusi mediumė ir aiškiaregė Gražina Asipauskaitė patraukia vis didesnė ratą žmonių, tikinčių jos regėjimais ir pašnekesiais su mirusiųjų dvasiomis. Moteris neneigia, kad turi daug klientų, tarp kurių yra ir ne vienas pramogų pasaulio atstovas.

REKLAMA

Kadangi jau kurį laiką žmonės kalba apie gresianti Trečiąjį pasaulinį karą. Vieni sako, kad jis jau prasidėjo, kiti tikina, kad tai įvyks netrukus. Politiniai nesutarimai jau pasėjo baimę daugybėje šalių, įskaitant ir Lietuvą.

Visi liksime benamiai

Gražina taip pat turėjo įžvalgų šiuo klausimu. Moteris tikina patyrusi regėjimus, kurie privertė ją išsigąsti.

„Iš tikrųjų man irgi jaučiasi tokia banga, kad taip įvyks. Dėl to savo klientėms ir sakau, kad dabar reikia gyventi taip, lyg tai būtų paskutinės dienos. Aš bijau suklysti, bet nemanau, kad šiais metais karas prasidės, nebent metų pabaigoje, ar kitų metų pradžioje“, – tikino mediumė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji papasakojo, kad visa Lietuva labai baisiai nukentėti neturėtų, tačiau smūgį patirs sostinė ir Klaipėda. Tiesa, Gražina mano, jog Lietuva visgi yra gana saugi šalis ir taikiniu tikrai netaps. Žmones pasieks žiaurios naujienos iš kitų šalių, bus pasėta baimė, lietuviai bijos keliauti.

REKLAMA

„Jaučiasi, kad bus kažkas baisaus. Kas liečia Lietuvą, matau, kad kentės Vilnius ir uostamiestis. Visą laiką matydavau dūmus ir sprogimus, kurie mane išgąsdino. Kiekvieną kartą vis atsikeli ir būna neramumas širdyje.

Jaučiu, kad artėja baisi banga, vadinama Trečiuoju pasauliniu karu. Tai bus tragedijos, sukeltos pačių žmonių. Matau numušinėjamus lėktuvus ir žmones bijančius skristi, – apie savo regėjimus pasakojo aiškiaregė. – Man atrodo, kad Lietuvoje yra saugiausias prieglobstis. Lietuviai bijos dėl savo artimųjų, išsibarsčiusių svetur.

REKLAMA
REKLAMA

Kad ir kaip saugotumėmės, kad ir kiek būtume daug pasiekę, karo metu visi bus vienodi ir lygus. Mes niekur nepabėgsime. Vieni greičiau, kiti vėliau tą etapą išgyvensime – tas kančias, degimą, namų nebuvimą. Visi liksime benamiai, be maisto, saugosime savo vaikus ir artimuosius.“

Labiausiai kentės berniukai

„Žmonės, kurie yra labai silpnų nervų jau rašo atsisveikinimo laiškus. Tai tarsi depresijos antplūdis. Mes, paprasti žmonės, esame bejėgiai. Reikia gyventi šia diena ir džiaugtis, nes kiekvieną mūsų palies ta pati istorija. Čia jau kaip Dievas duos, kam bus lemta išlikti. Turiu viziją, kur matosi laukai ir dykumos. Matau juodas rūkstančias dėmes. Norėčiau klysti, kad tai, ką matau būtų netiesa“, – nuogąstavo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji prasitarė, kad regėjimuose mato, jog labiausiai kentės vyriškoji lytis, o labiausiai – mažamečiai.

„Man yra jausmas, kad labiausiai kentės vaikinai ir berniukai. Gal juos grobs į kariuomenę. Man baisu dėl savo sūnaus. Stengiuosi apie tai negalvoti it nepanikuoti, netaupyti juodai dienai ir įgyvendinti savo svajones. Reikia imti iš gyvenimo viską, nes greitai nebebus galimybių“, – pranašavo Gražina.

Maldos nepadės

Kadangi daugybė religingų žmonių tiki, kad nelaimių išvengti jiems gali padėti Dievas, Gražina prasitarė, kad visi tapsime lygūs ir jokios maldos čia nepagelbės.

„Maldos čia nepadės. Tai yra tik tam, kad žmonės jaustųsi geriau. Jeigu niekur neisi, vis tiek bus kažkoks sprogmuo ir bus taip, kaip bus. Manau, kad baisiausia laukia po dviejų-trijų metų, – kalbėjo G. Asipauskaitė. Man jaučiasi, kad bus vidutinio stiprumo sudrebinimas, kuris Lietuvą palies mažai, bet antro sudrebinimo metu nukentės visas pusrutulis ir mes kentėsime.

REKLAMA

Mes nebūsime taikinys numeris vienas, tačiau tai mus išjudins. Kiekvienam žmogui linkėčiau išlikti stipriam ir žinoti, kad aplinkui yra šimtai susivienijusių brolių ir seserų. Manau, kad įvyks stebuklas ir galbūt mes išvengsime paties baisiausios karo dalies.

Reikia jokiu būdu nepakelti prieš save rankos. Prašysiu mirusiųjų pagalbos, kad galėčiau mirti vienu atodūsiu, neskausmingai, kad nematyčiau savo artimiausio žmogaus, sūnaus, mirties. Man tai būtų baisiausia.“

Lietuvos po karo gali ir nebelikti

„Visi patirsime vienodą skausmą ir ašaras. Galbūt nebebus priešų, kada visi bendra kovosime už savo gyvybes. Kada žmogus galvoja apie tai, kad neišvengiama, jis pamiršta savo artimus, pamiršta džiaugsmą.

REKLAMA

Reikia kiekvienam padaryti kažką paprasto, bet ypatingo sau asmeniškai. Iki to laiko turime gyventi lyg žmogus, kuris įveikė vėžį. Tokie žmonės nori gyventi, tarytum viską pradėtų iš naujo“, – patarė žinoma mediumė.

Jos nuomone, kiekvienas žmogus turėtų gyventi taip, lyg jam būtų likę labai mažai laiko, mat reikia išnaudoti paskutiniuosius gyvenimo metus naudingai. Visgi Gražina suabejojo, ar Lietuva po karo išliks, kaip šalis. Ji tikino, kad regėjimuose girdi visiškai kitokią, tarsi iškraipytą kalbą, o šalies pavadinimas irgi turėtų būti kitoks.

„Abejoju, ar Lietuva po karo išliks. Matau, kad pavadinimai keisis. Man atrodo, kad bus ir kitokia kalba. Tai labai įdomu, ji lyg iškraipyta. Sunku pasakyti, kas išgyvens, o kas karaliaus, bet mes to jau nesužinosime. Jaučiu šaltą metą. Galbūt tai bus rudens pabaigoje. Žmonės bėgs iš namų. Nebus išskirtinių – mes visi bijosime, verksime ir stengsimės dėl savo gyvybės. Reikia išnaudoti dabartį“, – patikino Gražina Asipauskaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų