REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Po E. Dragūno grasinimo S. Burbaitei – griežtas „Power Hit Radio“ sprendimas (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusią dieną socialinėje erdvėje užvirė konfliktas tarp gerai žinomo skandalingojo muzikos atlikėjo Egidijaus Dragūno ir modelio, tinklaraštininkės Simonos Burbaitės.

41

Praėjusią dieną socialinėje erdvėje užvirė konfliktas tarp gerai žinomo skandalingojo muzikos atlikėjo Egidijaus Dragūno ir modelio, tinklaraštininkės Simonos Burbaitės.

REKLAMA

Socialiniame tinkle „Instagram“ S. Burbaitė Velykų vakarą pasidalijo vaizdo įrašu iš kovos menų treniruotės, tačiau sulaukė necenzūrinių E. Dragūno žodžių.

Bokso kriaušę daužanti mergina užkliuvo E. Dragūnui, kuris jai viešai pagrasino: „Baisu, kai bobos virsta vyrais! Boksininkė. Kai pis*iau vieną, užmigtum amžiams“, - tądien rašė skandalingasis E. Dragūnas.

Po šio įvykio internete užvirė diskusijos, smerkiančios tokį E. Dragūno poelgį. Šįryt savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje radijo stoties „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame demonstratyviai iš radijo stoties grojaraščio ištrina visas SEL dainas.

„Patys kalbame apie gyvenimą be patyčių, skatiname nesityčioti, bendradarbiaujame su „Jaunimo linija“, kampanija „Be patyčių“, tad toks E. Dragūno elgesys negali būti toleruojamas, jis – nepateisinamas. Nors daugelis suvokia tai kaip humorą, tai yra patyčios. Radijo stotys, leisdamos jo muziką, išreiškia palaikymą, dėl to nusprendėme atsisakyti jo dainų“, - tv3.lt pasakojo S. Baniulis.

REKLAMA
REKLAMA

Radijo stoties „Power Hit Radio“ programų direktorius taip pat tikino, jog kalbos apie kiekvieną skandalingą E. Dragūno poelgį jam neša tik naudą: „Kalbėjimas apie visa tai yra reklama, dėl to reikia ne tik kalbėti, bet ir pagaliau imtis veiksmų“, - sakė jis, skatindamas ir kitas radijo stotis pasielgti lygiai taip pat – ištrinti ir nebegroti SEL muzikos.

REKLAMA

 

S. Baniulis taip pat pridūrė, jog visuomenėje išpūstas burbulas, kad E. Dragūnas kuria išskirtinę muziką, turi subliukšti: „Tą muziką kuria ne jis – gerbkite ir mylėkite prodiuserius, kurie dirba prie šito projekto. Jis yra tik marionetė ant scenos“, - pasakojo radijo stoties programų direktorius.

Primename, kad vakar Agnės Kuzmickaitės naujausios drabužių kolekcijos pristatyme dalyvavusi S. Burbaitė tikino, kad E. Dragūnas jos neatsiprašė ir į po jo komentaro kilusį šurmulį taip pat nesureagavo. Nepaisant to, modelis tiki, kad už savo žodžius reikia atsakyti.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš tikiuosi, kad neteks panaudoti savo išmoktų Muay Thai manevrų prieš jį“, - nusijuokė mergina, tačiau greitai surimtėjo.

„Už savo žodžius reikia atsakyti. Nesvarbu, kiek tu esi pasiekęs ar koks tavo socialinis statusas. Tu negali sau leisti kalbėti bet ką, turi jausti už tai atsakomybę. Gaila, kad tokiu būdu žmonės išlieja savo agresiją. Aš savo blogą nuotaiką išlieju ant bokso kriaušės. Tai tikrai manęs neįskaudino, esu užsiauginusi storą odą, tačiau į tai reaguoti reikia, nes jei į tai žiūrėsime pro pirštus – šiandien esu aš, rytoj bus kažkas kitas“, - tv3.lt situaciją komentavo S. Burbaitė.  

„Man nusispjauti ant tokių radijo stočių, kurios gros ar negros mano dainų. Groja „YouTube“ ir ten renkamos dešimtys milijonų peržiūrų. Kalbant apie vakarykštį komentarą, galiu pasakyti tik tiek: esu koks esu. Mano požiūris į normalias moteris visada buvo ir liks normalus. Jų noras mane padaryti kitokiu ir sukelti skandalą vertinamas paprastai: naudojasi mano populiarumu. Tiesiog tokiu būdu siekia labiau išgarsėti. Tai manęs nepakeis“, - nedaugžodžiavo E.Dragūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Egidijus turi nuomonę ir dėl šiuolaikinių moterų. „Kreipiuosi į visas šiuolaikines feminas. Tas, kurios sako, kad nori būti ar yra lygiavertės vyrams. Raginu jus būti lygiavertėmis visur. Nes lygiavertiškumas dingsta, tarkim, atsisėdus su vyru prie vakarienės stalo ir pabaigus vakarienę, kai atnešama sąskaita apmokėjimui.

Kitas momentas - kuomet reikia pakelti sunkią plytą. Tuomet ir šiose srityse jums reikėtų būti lygiavertėms vyrams.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų