REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
68
„Šėtone, prašau“ autorių tėvai nepyksta: sužinoję apie teismą – juokėsi (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

„Aš šiais metais plūgą tempiau. Ar dar kita žvaigždė tai darytų, eitų į daržą? Gi sakytų „Ne, aukštakulniai į mėšlą stringa“. Bet, žinoma, tręšti mėšlą nėra mano siekiamybė“, - taip rimtai, kaip tik galima įsivaizduoti, apie „žvaigždės“ statusą kalba Vaidotas Grincevičius.

68

„Aš šiais metais plūgą tempiau. Ar dar kita žvaigždė tai darytų, eitų į daržą? Gi sakytų „Ne, aukštakulniai į mėšlą stringa“. Bet, žinoma, tręšti mėšlą nėra mano siekiamybė“, - taip rimtai, kaip tik galima įsivaizduoti, apie „žvaigždės“ statusą kalba Vaidotas Grincevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiame keistai nuostabiame interviu jis dalyvauja kartu su savo pusbroliu, vaizdo įrašų kolega Giedriumi Sasnausku, kurie, net ir sulaukę nacionalinio žinomumo, gavę rolę juodojo humoro komedijoje „Gautas iškvietimas“, lieka labai paprasti jaunuoliai, visiškai nesigėdijantys gyvenimo kaime.

REKLAMA

Čia pastaruoju metu žada ir likti, tačiau, reikia pripažinti, svajonių turi didelių. Šiame interviu dažnai išvysite Vaidotą prašantį „pinigų“, tačiau vaikinams daug svarbiau daryti tai, kas įdomu. Ką mano jų tėvai, kiek uždirba ir ką reiškia gyventi kaime – išskirtinai tv3.lt tik su Vaidotu ir Giedriumi .

Žinomumas „Youtube“ šlovės ir pinigų neatnešė

- Abudu patenkate į TOP sekamiausių žmonių sąrašą. Tai – gyvenimo pasiekimas?

- Vaidotas: Tiesiog pašalinis efektas. Tai yra labai netikėta, tačiau mes nesiekėme, kad žmonės pas mus ateitų.

REKLAMA
REKLAMA

- O ko siekėte?

- Vaidotas: Pinigų (juokiasi). Tiesiog matėme, kad Lietuvoje trūksta juokingų vaizdo medžiagų, turinio.

- Giedrius: Žiūrėjome į užsienio pavyzdžius ir supratome, kad Lietuvoje nėra nieko panašaus. Galvojome: „Pabandysime“, tai bandome iki šiol.

- Iki kol bandysite?

- V: Iki kol pinigų užsidirbsime.

- O jums tai pavyksta?

- V: Žmonės klaidingai įsivaizduoja, kiek žmonės uždirba iš „Youtube“ kanalo. Daina „Šėtone, prašau“ surinko du milijonus peržiūrų, tai žmonės galvoja, kad gavome 10 tūkst. dolerių. Ne, gavome tik apie 70.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip pradėjote savo verslo planą?

- V: Iš pat pradžių įrašus dėjome į įvairias grupes: „Lietuvos video kūrėjai“, „Reklamuok, ką nori“. Gal dabar šiek tiek gėda, bet populiarumas per mėnesį išaugo, todėl viskas labai greitai pasikeitė.

- G: Taip pat jau turėjome savo puslapį, kur buvo apie 15 tūkst. gerbėjų. Bet žinomumą galėjo lemti ir tai, kad sukūrėme unikalius personažus. Tai buvo kvailas humoras, kurį jaunimas rodė net savo dėdei.

- O įsivaizduojate, kad kada nors rimtus darbus dirbsite?

- V: Kol tėvai gyvi, tol dirbti nereikės.

- G: Ir iš kaimo kol kas kraustytis neplanuojame. Reikia rasti už ko didmiesčiuose užsikabinti, kad nebūtų, jog vieną kartą per pusę metų sukuri vaizdo įrašą, o vėliau gyveni iš bažnyčios.

REKLAMA

Apie kiaulę bate ir miesčionišką kaimietį Giedrių.

- Ką reiškia gyventi kaime?

- V: Nuobodu. Ten gali arba žaisti kompiuteriu, gerti arba sportuoti. Tad reikia motyvacijos veikti kažką daugiau.

- G: Aš dvidešimt metų gyvenu kaime, bet jo nesu matęs.

- V: Jis kaimietis, bet tik geografiškai. O man yra tekę turbūt visus kaime darbus išmėginti. Net ir alkoholį.

Taip pat esu bandęs ir kiaulę pjauti, tačiau buvo labai gaila gyvūno. Kiaulė spiegia, mama spiegia – baisu. Tik ji man savo koją įkišo į guminį batą ir numynė. Atsimenu, kad rėkiau labai. Svarbiausia, negaliu užmušti, bet susinervinęs galvojau, kad tuoj ją paskersiu. Bet vėliau atsileidau.

REKLAMA

- Ar tai, ką mato jūsų įrašuose, yra tikrasis kaimo gyvenimas?

- G: Taip, tačiau viskas hiperbolizuota.

Jūs didžiuojatės, kad esate kaimiečiai?

- V: Taip, bet esame tie kaimiečiai, kurie negeria, nenusirita, turi tikslų.

- O ką apie jūsų veiklą mano jūsų tėvai? Didžiuojasi?

- V: Dėl kai kurių vaizdo įrašų tai tikrai ne. Ir sakė, kad su „Šėtone, prašau“ persistengėme, nes net „Žinios“ parodė. Sakau: „Mes to ir siekėme“, bet vėliau, kai atėmė kompiuterius, buvo nelabai gerai. Ir kai pats paklausau, tai vemti verčia nuo tos dainos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- G: Bet sužinoję apie teismą tėvai juokėsi.

- Nesigailite, kad tai padarėte?

- G: Mes nesididžiuojame, tačiau tai buvo tik pokštas.

- V: Kartais pasižiūrime senus įrašus. Kai kurie mums vis dar juokingi, dėl kai kurių gėda. Bet mirties patale tikrai nesigailėsiu, gi vis tiek geriau, nei būti visiškai nežinomam. Ir savo vaikams rodysime, nes nematau ten nieko blogo.

Vaidotas ir Giedrius politikais neplanuoja būti

- Kaip jums sekėsi filme „Gautas iškvietimas“?

- V: Buvo sunku iš kaimo adaptuotis į miestą. Mano personažas yra kaimietis, o mieste yra sunkiau perteikti save. Tave supa visai kitokia aplinka.

REKLAMA

- G: Tai buvo pirmas kartas, kai mes filmavomės kine. Turėjome surežisuotas situacijas, bet buvo daug ekspromto. Būtų buvę kur kas lengviau įsijausti į vaidmenis, jei būtų duotas tekstas

- Nemanote, kad kvailelių įvaizdis jus persekios visą gyvenimą?

- V: Nemėginsime būti politikais.

- Kas jums yra juokinga?

- G.Linkstame prie juodo humoro. Jį mėgsta labiau išsilavinę žmonės, kurie atskiria, kad ne viską, ką matai ekrane, reikia suprasti tiesiogiai.

Tai ką jūs planuojate ateityje veikti?

- V: Mes nežinome, ką rytoj veiksime.

- G: Atsikeliu ir sakau: „Vaidai, reikia kažką daryti“. Palinguojame ir laukiame kitos dienos.

- V: Mes dabar nekeliame daug vaizdo įrašų, nes orientuojamės į kokybę. Mums nepatinka kurti tik „kaimietį“ – lengva, bet nebeįdomu. Tiems dalykams, kuriuos mes tikrai norime daryti, reikia biudžeto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų